Officieel: Mesut Bakkal wordt de nieuwe trainer van Bursaspor


abkka
Bursaspor heeft de opvolger van Samet Aybaba binnen.
Mesut Bakkal is een contract voor meerdere seizoenen overeengekomen met de “Krokodillen” en mag per direct aan de slag gaan bij Bursaspor.
 
Samet Aybaba ile yollarını ayıran Bursaspor, Mesut Bakkal ile anlaşmaya vardı. 
 
Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün Bursa’ya gelen ve yapılan görüşme neticesinde anlaşma sağlanan Mesut Bakkal, Bursasporumuzun yeni teknik direktörü olarak göreve başlıyor." ifadeleri kullanıldı.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 75
-: 0
R: 369
Level 3

Bursa bu sene düser samen met goztepe en erzurum of akhisar merak etme.


+: 1081
-: 10
R: 2038
Level 5

Bursa mag degraderen van mij. Erzurum zou ik graag nog zien in de eerste klasse, omdat ze gewoon een heerlijke aanhang hebben en soms nog leuk voetbal tonen. Hun fout was die domme Hamza aanstellen, met zijn Turken fetish. Bursa eindigt al 3 jaar op rij op de 15de plek ofzo, er mag eens een einde aan komen.+: 75
-: 0
R: 369
Level 3

In het seizoen 2016 2017 waren ze bijna gedegradeerd maar werden ze gered van kkomgekochte Ts.dit seizoen gaan ze het moeilijk krijgen nog 7 wedstrijden als bursa deze wedstrijden allemaal verliest of gelijkspeelt dan is het game over voor hun. Ik zie in ieder geval een van deze clubs degraderen (17)akhisar en erzurum (18) goztepe (16) en bursa (15) bursa en goztepe hebben even veel punten en doelsaldo en staan op de degradatie lijn.dus Een van deze clubs zie ik dus degraderen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen