Samet Aybaba: "Deze wedstrijd was perfect voor de scheidsrechter"


sametaybaba
Samet Aybaba, de trainer van Bursaspor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over het afgelast duel tegen Basaksehir.
"Scheidsrechter Halis Özkahya heeft zijn kans gemist. Dit was een perfecte wedstrijd voor hem. Normaal gesproken zien ze toch de dingen op het veld niet. Deze wedstrijd was perfect voor hun. Smoesjes stonden al klaar. Hij had kunnen zeggen, er kwam sneeuw op mijn oog en daarom heb ik het niet gezien."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 11236
-: 0
R: 11352
Level 5
+3

Deze corrupte competitie probeert gs gewoon kampioen te maken. Als iemand in de race is met gs probeer ze die team kapot te maken. Waarom ging ts na de wedstrijd niet klagen tegen gs? Na de wedstrijd gingen ze elkaar omhelzen. En als die andolu teams tegen Basak spelen gaan ze na de wedstrijd zeuren.


+: 62
-: 0
R: 309
Level 3

gs Heeft Hele lig omgekocht, Ze Hebben tegen alle Kleine clubs gemanipuleerd, Daarom geven anadolu clubs Gratis 3 punten Aan gs, En Deze Bursali Moet Helemaal niet Praten,Bursa is gewoon Pro gs, en Hoe Vaak Heeft gs Tegen Bursa 5 0 gegeven? kk gemanipuleerde lig, gewoon.+: 1537
-: 0
R: 3321
Level 5
+2

Toen Aziz Yildirim Fenerbahce, en in het algemeen Turkije waarschuwde voor FETO werd hij bestempeld als een bejaarde en corrupte geesteszieke.
Waarheid spreken in Turkije en in Turks voetbal is hetzelfde als Erdogan bekritiseren, men ziet je als een landsverrader of immoreel geestesgestoord e.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Wij van GS doen er alles aan om jullie te laten degraderen. Kampioen worden kan altijd nog just saying.. Maarja gelukkig heb je nog een Bayern vlag in je kast liggen.. Kan je mooi hun supporten volgend seizoen hehehe


+: 57
-: 0
R: 210
Level 3

Ga niet dom doen Galatasaray krijgt hulp van niemand Echt dom

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen