'Lens moet helft salaris inleveren of vertrekken'


ajeer
De wegen van Jeremain Lens en Besiktas gaan zo snel mogelijk scheiden. 

Een gebrek aan waardering wordt door de aanvaller als reden aangegeven en daarom heeft hij besloten te vertrekken bij de club als er een goed bod binnenkomt. Besiktas heeft duidelijk gemaakt dat hij moet vertrekken als hij de helft van zijn salaris niet inlevert. Aangezien Lens daar niet open voor staat blijft de Nederlandse international gewoon bij Besiktas.

Er is ook een grote kans dat Lens naar de B-team wordt gestuurd. Meer info volgt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1365
-: 10
R: 3004
Level 5

Al speelt hij gratis. Hij is 1 van onze zwakke schakels


+: 5551
-: 0
R: 8747
Level 5
+1

Lens moet niks. Jij hebt hem dat contract gegeven.+: 4968
-: 0
R: 9495
Level 5

Aynen, ik ben anti Lens, maar Lens moet niks. Hij is destijds een contract aangegaan. Dit betekent helaas dat de club en speler zijn verplichtingen moet nakomen.


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

We hebben zijn salaris aangeboden op basis van zijn prestaties bij Fenerbahce in de super lig. Tot op heden heeft hij laten zien dat zijn performance zijn salaris niet vertegenwoordig d. Niet meer dan logisch dat we hem voorstellen om te zakken in salaris. Anders moeten we gewoon zsm van hem af. Had al eerder van een vriend van hem vernomen dat hij totaal niet gemotiveerd was.


+: 3071
-: 10
R: 8544
Level 5

Hahaha wat een onzin..
Lens moet je gewoon op de tribune zetten.. Dan is het aan hem of hij zijn carriere zo wil afsluiten of nog ergens anders aan spelen wil toekomen..


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 676
-: 0
R: 2012
Level 5

Nog makkelijker betaal 3 maanden ze salaris en hij mag weg toch? Gratis de deur uit en af van zijn salaris

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen