Beşiktaş gaat in oktober Ajdin Hasic vastleggen


ajdinhasic
Het bestuur van Beşiktaş heeft het aantal buitenlanders expres op 13 gehouden.
Dat hebben ze gedaan om een plek over te houden voor Ajdin Hasic. Het 17-jarige toptalent uit Bosnië en Herzegovina wordt volgende maand 18 jaar en dan mag hij een contract gaan tekenen bij Beşiktaş. Gezien de competitie is begonnen, mag hij pas na de winterstop in actie komen. Ajdin Hasic speelt als rechtsbuiten en wordt gezien als een toptalent die het de komende jaren gaat maken. Beşiktaş wil later met de verkoop van Ajdin Hasic heel veel geld verdienen. Ajdin Hasic heeft bij jong-Bosnië en Herzegovina in 29 wedstrijden 11 goal gescoord.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 3071
-: 10
R: 8544
Level 5

Schijnt een groot talent te zijn. Dinamo Zagreb wilde hem niet kwijt maar heeft m te laat een profcontract aangeboden waardoor wij konden toeslaan. Traint al heel lang mee..


+: 18424
-: 0
R: 21139
Level 6

Hij is er al sinds het begin bij en onder strikte toezicht van Avci zet hij zijn trainingen bij BJK voort. Avci is onder de indruk van Hasic, van wat ik heb begrepen uit zijn interview van laatst. Ben benieuwd.+: 3255
-: 0
R: 5182
Level 5

Als hij uit de jeugd van Ajax kwam zou hij als supertoptalent worden bestempeld. Heel erg technisch, goed overzicht en een sterke trap. Zoveel goals voor jong bosnie als 17 jarige zegt ook genoeg.


+: 147
-: 0
R: 272
Level 3

Ajax heeft normalitair gewoon supertalenten. Ze presteren ook beter in een grote club. Alhoewel Zagreb ook niet mis is want ze leveren ook wel goede jonge spelers aan Italie. Kan zo zijn dat Besiktas goud in hun handen heeft.

Besiktas komt niet eens in de buurt van Trabzonspor, laat staan Ajax, wat betreft jeugdspelers laten ontwikkelen. Deze clubs halen het van hun eigen terwijl Besiktas het moet doen van ontdekte talenten van andere clubs. Daarom is Ajax een vertrouwde club en zouden ze wel 25 miljoen euro leggen na een halve seizoen als Ajdin hasic bij Ajax zou spelen. Besiktas levert geen jeugdspelers. Maak maar een begin zou ik zeggen...


+: 147
-: 0
R: 272
Level 3

Mijn advies... Verhuur Ajdin in de winter aan een club op voorwaarde dat hij minimaal 15 wedstrijden gaat spelen tot de zomer tenzij hij is geblesseerd en dat geconstateerd is door een dokter van Besiktas.


+: 18424
-: 0
R: 21139
Level 6

In principe is dat een goed idee. Hij is zelf een flankspeler, als het goed is een rechtsmidden. Daar heb en we momenteel genoeg van. Een Nederlandse ploeg zou geen nee zeggen tegen Hasic, en in welke competitie kan je je beter bewijzen als 18-jarige dan de Eredivisie?+: 147
-: 0
R: 272
Level 3

Belgie zou ook mooi zijn, daar niet van. Ik denk dat een club als FC Twente wel zou passen bij Ajdin. Die willen wel zulke speler huren voor korte termijn prestaties.


+: 3071
-: 10
R: 8544
Level 5

Precies..

Desnoods betaal je zijn salaris..

Die jongens moeten spelen om verder te groeien, en in NL kan dat..

Hasic, Kartal Yilmaz, Erdem Secgin etc allemaal verhuren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen