Abdullah Avcı tevreden over de transfers van Ali Naibi


avcilacht
Ali Naibi was in de afgelopen transferperiode in charge om een nieuw elftal te creëren voor Beşiktaş.
Het bestuurslid van Beşiktaş heeft volgens BeIN Sports alle spelers gehaald waar Abdullah Avcı om heeft gevraagd. Daarom is de trainer van Beşiktaş zeer tevreden over de nieuwe transfers en de spelers die zijn vertrokken. Abdullah Avcı is nu vooral bezig om een stabiel elftal te vormen waarbij de spelers goed op elkaar ingespeeld zijn. In de oefenwedstrijd tegen Ümraniyespor krijgen voornamelijk spelers speeltijd die weinig speeltijd hebben gekregen. De medische en technische staff zijn vooral bezig om Burak Yılmaz speelklaar te krijgen. Burak Yılmaz heeft zelf ook heel veel zin om weer te spelen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3133
-: 0
R: 2564
Level 5

En ik ben tevreden met Abdullah Avci. Alleen laat die transfers spelen man gvd. En son macta heb ik Douglas eindelijk zien spelen en Rebocho voor paar minuten aq..


+: 147
-: 0
R: 272
Level 3

Heb geduld Sener. Avci is er net. Hij zal na de internationale break ze wel laten spelen. Nadelig is dat Caner tegen Goztepe wel oke heeft gespeeld waardoor hij credit had voor nog 1 wedstrijd. De 1-1 tegen Rizespor is zeer voordelig in dit geval, je kan dat als rechtvaardiging gebruiken om transfers te laten beginnen.

Als Burak komt kan je pas oordelen hoe Besiktas presteert wanneer ze optimaal zijn. Ik heb ook een aantal voordelige wedstrijden gezien dat Besiktas moeten spelen in combinatie met Europa League, thuis wedstrijden. We zullen zien. Ik verwacht dat Avci rond eind oktober, begin november pas echt als een machine gaat draaien.

On: Ali Naib'i iyi transfer yapma kaniti Medyanin Umut Guner desteklemesidir . Ayni Medya eger Terime s*kso veriyorsa Umutu da desteklerler. Eger Ali'yi yedirirlerse kendi kayibiniz. Ik als Fenerli ga daar niet om huilen. Maar de schade tegen jullie kan je voor minimaal 2 seizoenen kosten.+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Liefst wil ik ook gelijk dat de newbies spelen, ding is alleen dat hij alle spelers op het trainingsveld ziet. Als hij daar ziet dat ze er nog niet klaar voor zijn is het beter om nog even te wachten. Seizoen is net begonnen en spelers laten al een positieve ontwikkeling zien (speelstyle van Avci). Die nieuwe transfers gaan hun moment nog wel pakken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen