“Stel je eens voor dat Diaby, N’Koudou en Burak tegelijk op het veld ….”


aliece
Ali Ece, sportjounalist van Fanatik heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Als Burak straks terugkeert, heeft Beşiktaş op zich best wel een goed elftal: Karius; Gökhan, Vida, Ruiz, Caner; Elneny, Dorukhan of Oğuzhan, Ljajiç; Diaby, Burak, N’Koudou. De transfers zijn op papier helemaal niet slecht, maar dat het bestuur zo lang heeft gewacht om deze spelers binnen te halen en dat er geen alternatief voor Burak is, maakt het slecht. Over 4 jaar een nieuwe trainer, een nieuw systeem. Als 90% van de transfers in juli waren afgerond, had je nu een spelersgroep die op elkaar was ingespeeld. Als Beşiktaş nog een aanvaller had gehaald, was de transferperiode geslaagd. Stel je eens voor dat Diaby, N’Koudou en Burak tegelijk op het veld stond in de wedstrijd tegen Rizespor. Hoe zou die wedstrijd dan gaan eindigen?”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6

Diaby tijdelijk op spits, nja tijdelijk, één wedstrijd. Momenteel wilt het niet helemaal lukken met Boyd, te zenuwachtig en gestrest omdat hij zichzelf nog niet heeft kunnen bewijzen met een goal en/of assist. Over Lens hoef ik het niet te hebben, die doet 1 ding goed, 10 dingen slecht. Dus als Burak terug is kan Diaby lekker op rechts, dan hebben we 2 snelle flankspelers die naar binnen lopen en het doel willen vinden. Na jaren geen 31+ flanken :gangnam:

Ik hoop op spoedig terugkeer van BY17, maar wel een gezonde terugkeer. Liever laat en gezond, dan vroeg en niet 100% fit.


+: 468
-: 10
R: 713
Level 4

Ik denk dat Boyd net als Ljajic veel beter gaat spelen als Burak weer terug is.
In de oefen wedstrijden speelde hij wel beter, de flankspelers doen alles in hun eentje zonder een spits, Guven kan niet eens fatsoenlijk een bal aannemen of een sprintje trekken met de bal.
Kijk de wedstrijd tegen Rize, ieder keer in 1x tegen de bal trappen verder niets anders.

Maar ja, een donker speler als Diaby zal waarschijnlijk ook goed kans maken op de basiself.+: 4968
-: 0
R: 9498
Level 5

Ik vind dat we een goede selectie hebben. Nog even geduld hebben. Burak terug en we zijn niet te stoppen.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+1

Pfff wat een voorhoede heb je dan.

Eindelijk na jaren hebben we echt snelle buitenspelers met een actie in huis, en ook spelers die in de ruimte gevaarlijk zijn zoals Diaby en Boyd. Boyd moet nog los komen maar daar heb ik vertrouwen in. NKoudou heeft al laten zien dat hij een sensatie kan worden, die heeft ook nog een dribble in huis en combineert makkelijk en is ook heel snel.

Als daar tussen een fitte Burak loopt en daarachter een Ljajic hhaahahah wie moet zich dan zorgen gaan maken?

Als wij straks voor komen in wedstrijden en je kunt met deze bliksemsnelle spelers counteren pfff


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5
+1

Dit is dus precies waarom ik Turkse clubs dus niet begrijp, we hebben 1 spits?

we hebben Guven Yalcin, ok het is misschien geen Mbappe maar voor Turkse begrippen kan hij een hele goede worden. zijn doelpunt contributie is hoger dan Burak vorig jaar. Hoeveel kansen heeft hij vorige wedstrijd gehad, we moeten onze vertrouwen geven in dit soort talenten.
Bij Ajax accepteren ze dat zo'n speler een blunder maakt of 2 a 3 wedstrijden niet scoort, wij moeten dit echt aanleren.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+1

Helemaal mee eens Gustafacci

Je moet een speler de kans geven zich door te ontwikkelen, helaas hebben ze in Tr geen Geduld.

De aanhang is te ongeduldig.

Ik heb het volste vertrouwen in Avci die al heeft laten zien dat hij een vakman is, en tegen Rize zag je al welke kant we op gaan..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen