Fikret Orman: “Aboubakar, Quaresma, TFF en het kampioenschap ….”


fikretorman1
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

Wij hebben een goede transferperiode achter de rug
Leeftijdsgemiddelde is gezakt met 4 jaar
Teamkosten zijn gezakt met 20-25 miljoen euro
7 spelers zijn vertrokken
Onze trainer wou een centrale verdediger, wij hebben Ruiz gehaald
Onze trainer wou een backspelers, wij hebben Rebocho en Douglas gehaald
Wij hebben afscheid genomen van Medel
Onze trainer wou een speler die nummer 6 en 8 kon spelen, wij hebben Elneny van Arsenal gehaald
Onze trainer wou vleugelspelers, wij hebben Boyd en N’Koudou gehaald
Onze trainer wou een speler die zowel op de flanken en als aanvaller kon spelen, wij hebben Diaby gehaald. Hij heeft een lange tijd als spits van Club Brugge gespeeld. Als Burak Yilmaz terugkomt, gaat Diaby weer op de flanken spelen
Wij hebben met Aboubakar en FC Porto gesproken, maar Het is niet gelukt. Wij hebben 2 miljoen euro jaarsalaris aangeboden, hij wou perse 500.000 euro meer. Wij zeiden ok, maar als je blessure langer dan een maand duurt, gaan wij dat bedrag niet betalen. Hij is hier niet mee akkoord gegaan. Wij vroegen om zijn medische gegeven voor zijn blessure, maar dat wou hij niet geven. Ik vond het niet gepast dat hij, met zo’n instelling, ondanks dat onze supporters hem mogen, naar Beşiktaş kwam.
Ik heb niet gesproken met Quaresma. Hij heeft meerdere keren, zowel dit jaar, als afgelopen aangegeven dat zijn vrouw niet gelukkig was in Turkije en dat hij wou vertrekken. Wij hebben hem meerdere keren toestemming gegeven om te mogen vertrekken, maar elke keer kon hij geen andere club vinden en keerde hij terug. Begin juli hebben wij hem verzocht om een nieuwe club te vinden waarmee hij akkoord is gegaan. Wij hebben hem meerdere keren gewaarschuwd dat hij niet in de selectie van 2019/2020 zou zitten. Quaresma heeft 7 jaar gespeeld bij Beşiktaş. Ik had gewild dat hij positief zou vertrekken, maar hij is hier zelf mee begonnen.
De TFF moet het probleem van de scheidsrechters intern oplossen, want anders doen wij ook mee met het (klaag-)systeem.
Beşiktaş heeft 8 jaar lang met een voetbalsysteem gevoetbald, maar dat gaan wij nu veranderen. Wij stappen over op het systeem van trainer Abdullah Avci. Beşiktaş is de grootste kanshebber om dit seizoen kampioen te worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 1351
-: 0
R: 1705
Level 5
+2
38

'' Besiktas is de grootste kanshebber om dit seizoen kampioen te worden ''.

Fiko, Fiko , Fiko....

Jullie gaan top 5 niet eens behalen met Abdullah Avci zijn rot systeem, hoe snel kan je Besiktas verprutsen naar een middelmatige club.


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6
+4

Rot systeem haha, er is überhaupt een systeem. Jullie systeem is TFF-scheidsrech tersysteem.

Wij als fans hebben vertrouwen in zowel de nieuwe transfers als de trainer als in zijn systeem. Met zijn rotte systeem hebben wij evenveel punten gepakt als Gese Mavrupa Matihi die wordt geleid door Mimparator.. straks na de interlandperiod e gaat het alleen maar beter en zijn wij de lachende partij eind van dit seizoen.+: 1351
-: 0
R: 1705
Level 5
+1
38

Albatros,

Ik houd van jou, maar wat je nu zegt klinkt dat geloofwaardig ?

Besiktas is begonnen met de slechtste reeks ooit, 0-3/3-0/1-1

A.Avci heeft inderdaad een systeem, en wellicht Fatih Terim niet. Maar we voetballen in Turkije. Aykut Kocaman heeft ook een systeem, je hebt gezien wat hij bereikt heeft bij Fenerbahçe, helemaal niks.

Ik vind overigens ook dat Besiktas niet de bemiddeling heeft om een dreiging te vormen, noem even 5 spelers op die het verschil kunnen maken bij Besiktas ? Geen Burak, beste man is van glas.


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6
+2

Wij hebben een slechte start, maar die van jullie is rooskleurig zeker? Jullie “50 miljoen euro middenveld” Seri-N’Zonzi hebben er niets van gebakken toen jullie punten verloren tegen Konya en met geluk in de 99ste minuut een winst tegen 8 man eruit sleepte in Kayseri (ja, in deze wedstrijd wad Seri geblesseerd, maar hij is toch cöp).

Jullie kunnen heel goed met de vinger wijzen naar de andere, maar doen alsof het bij jullie wel goed komt. Kijk, ik kan het begrijpen dat je leunt op de transfers die jullie verricht hebben. Alleen heb ik zoals Cruijff zei, nooit een tas met geld zien scoren ;-) .

5 spelers die bij BJK het verschil maken? Zoveel zitten er niet eens bij Barca aq, zonder Messi hebben ze tig keer punten verloren. Bij jullie zijn er zeker wel 5 spelers die het verschil kunnen maken? Sorsam Babel, Belhanda falan dersin.

Dit is een teamsport, en daar is Avci het beste in. Een team laten functioneren.

instagram.com/.../...

Sen merak etme, biz kendimiz geliriz.


+: 1351
-: 0
R: 1705
Level 5
38

Mooi, gelinde biraz concurrent vormen yapin :-).

öpuldun Albacim.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+2

:facpal:

Wat Avci al gedaan tegen jullie met weinig budget en zonder fans en camia. 4-0 hier, 5-1 daar, 4-0 hier..

Wat denk jij dan dat hij uiteindelijk gaat doen met Besiktas camia en Vodafone Park achter hem?

Kwestie van tijd jongen ik zou maar bang worden als ik jou was..+: 1351
-: 0
R: 1705
Level 5
+1
38

Weinig budget ?

Basaksehir werd toen volgestampt met geld door de overheid, ik weet niet in welke kliko jij leeft buiten,

Overigens werden wij dat seizoen alweer kampioen, toen hadden we jullie ook huilend teruggestuurd naar de derde plek als ik het me goed herinner.

Elke keer denken jullie dat jullie bijna kampioen gaan worden tot jullie ons tegenkomen in de Arena, yazik amk.

Ik spreek jou de eerst volgende derby,


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+2

Ulan salako, de laatste 5 jaar krijgen jullie ook van ons steeds pak slaag..

Uit en thuis.. Laatste 8 wedstrijden 5x winst voor ons, 1 gelijkspel In en 2x verlies in TT dankzij scheidsrechters .. Het schema zetten ze steeds expres zo zodat jullie de laatste derby thuis tegen ons spelen, omdat jullie bang zijn. En zelfs dan hebben we 2x gewonnen daar en liep jullie publiek weg..

WE weten allemaal hoe jullie kampioen zijn gemaakt dus daar hoef je niet eens over te beginnen..

En wat Avci allemaal gedaan heeft met jullie armzalige ploegje weet je ook goed genoeg dus ga ergens anders onzin uitkramen..


+: 1351
-: 0
R: 1705
Level 5
+1
38

blijf maar hangen op de scheidsrechters , idioot.

Je hebt geen voetbalverstand , alles op de scheidsrechter afschuiven is waar jullie domme vogeltjes goed in zijn.

Babaniz Galatasaray,


+: 15
-: 100
R: 52
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+2

Je kan zeggen wat je wil over Fiko maar deze transferperiode heeft hij goed gehandeld.

Deze schoonmaak had vorig jaar al moeten gebeuren maar beter laat dan nooit.. Had er nog een spits moeten komen, en nog een extra CV? Misschien wel, maar bijna alle posities zijn dubbel bezet, ik kan me niet herrinneren wanneer dat ooit zo was.. Hiernaast zijn er een aantal jonge spelers die na Dorukhan en Guven klaar staan om door te groeien en hebben we veel jonge spelers gehaald.

Alleen Quaresma had hij meteen aan het einde van vorig seizoen moeten regelen, en Lens ook.. DE eerste is een legend en verdiende een mooie afscheid, de 2e is ons shirt niet waard en strijkt 2 mil per jaar op terwijl hij er niks van bakt..


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5
+2

Terecht dat Quaresma en Medel zijn weggegaan. Daarnaast ook begrijpelijk dat Aboubakar niet is gehaald. Als dat de condities zijn, so be it. 2,5 miljoen per jaar is niet niks.

We moeten gewoon geduld hebben, ondanks gelijkspel waren we zeer dominant. Spelers moeten nog wennen aan het systeem en sommige spelers zijn zo nieuw dat ze amper hebben gespeeld.

Onze kosten zijn omlaag gegaan plus we hebben een veel jongere team. Een goede basis om mee te beginnen en net zoals onze vorige kampioenschappe n waren de basis daarvoor al gelegd.


+: 4968
-: 0
R: 9498
Level 5

Aynen BJK1903Kartal kardes. Ook ik ben van mening dat Fiko goed heeft gehandeld. Het enige wat ik jammer vind is dat we geen spits erbij hebben gehaald. Ondanks dat Burak natuurlijk nog steeds goed is is hij wel blessuregevoeli g. Dus een spits erbij was niet slecht geweest.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen