’Rentree Burak Yılmaz laat op zich wachten’


burakyilmazuzgun
Volgens Turkse media ontbreekt de aan zijn voet geblesseerde Turkse aanvaller ook in speelweek 4 tegen Gazisehir Gaziantep bij de Turkse topclub.
Pas in de wedstrijd tegen Trabzonspor kan Burak Yılmaz zijn eerste minuten van het seizoen maken. Burak Yılmaz traint individueel, maar zijn herstel verloopt trager dan verwacht. Of de sterspeler van Beşiktaş midden september tegen het Basaksehir van Okan Buruk bij kan zijn, is onduidelijk.

Zonder Burak Yılmaz boekte Beşiktaş 1 zege, 1 nederlaag en 1 gelijkspel in de Turkse competitie.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Burak is wel essentieel nu we geen echte vervanger voor m hebben gehaald. Hopelijk mist hij na deze periode geen wedstrijd meer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen