Besiktas onderhandelt met Basaksehir om Demba Ba


adike
Het zou zo maar kunnen dat Medipol Basaksehir spits Demba Ba bij zijn ex club Besiktas gaat spelen.

Besiktas heeft volgens NTVSPOR namelijk een bod van 1 miljoen uitgebracht op de Senegalese spits. De Turkse club is ernstig op zoek naar versterkingen in de aanval. Medipol Basaksehir zal de 34-jarige Demba Ba bij een goed bod laten gaan. De aanvaller heeft nog een 2-jarige contract bij Basaksehir, maar zijn salaris drukt op de begroting. 

Besiktas kan elk moment met een KAP-melding komen. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5
+1

Onzin

Wel altijd bruikbaar als pinchhitter maar zal alleen een noodoplossing zijn als Aboubakar of een andere spits niet doorgaat.

Is al 34 en niet meer wat het geweest is..


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Ik heb alle vertrouwen in Guven Yalcin. Laat nu al goede cijfers zien, laat staan als hij vertrouwen krijgt.

Als hij bij Ajax speelde had hij nu 20 goals per seizoen gescoord en zou hij nu voor 20 a 30 miljoen verkocht worden.+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen