Transfer Thiago Maia naar Beşiktaş valt in het water


thiago
Het leek erop dat Beşiktaş zijn carrière in Turkije zou gaan vervolgen, maar dat gaat toch niet gebeuren.
De Braziliaan van LOSC Lille was dichtbij een transfer naar het Turkse Beşiktaş, maar de transfer is woensdag afgeketst. Dat bericht zijn zaakwaarnemer tegenover de Braziliaanse media. De 22-jarige Thiago Maia stond op het punt om voor drie jaar te tekenen bij de Turkse topclub, waar hij een salaris van 1,5 miljoen euro per jaar kon gaan verdienen. Zijn zaakwaarnemer heeft bevestigd dat hij een bod van Beşiktaş heeft ontvangen, maar ze hebben in overleg met Thiago toch besloten om het bod af te wijzen. De 22-jarige voetballer wil nog een seizoen bij Lille blijven.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

:-?

Ok

NKoudou heeft Lemina op insta come to Besiktas gestuurd

Lemina geldi mi?


+: 219
-: 0
R: 1033
Level 5

Turkse media yarak gibi ouwe. Turkse media leeft alleen maar met BS verhalen. Zogenaamd TRT spor heeft aangekondigd dat de transfer rond was. Zo hebben ze ook GS afgemaakt met Falcoa. Vieze media.+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Haha de transfer was zogenaamd al rond

Pas als je die gast in Besiktas shirt ziet is het rond


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Het leek erop dat Besiktas .... yarag gibi kop , controleert niemand ze amk


+: 103
-: 0
R: 131
Level 3
+1

Logische beslissing. Een overstap van Lille naar 8.tas is zo een enorme achteruitgang dat het zijn carrière kapot zal maken (tenzij hij geen ambities heeft).


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6

Omo golotosoroy oko hoftodor hokomsoz kozonomoyor yooooo :cry:+: 103
-: 0
R: 131
Level 3

Weer een random vmbo’er die z’n medicijnen niet heeft geslikt. Het lijkt net een plaag.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen