Gaat Fernandes echt naar Beşiktaş? Rafinha, Maia en Aboubakar dan?


fernandes
Ahmet Kavalcı, bestuurslid van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de laatste transfergeruchten.
"De zaakwaarnemer van Fernandes heeft tegen ons gezegd dat hij heel graag bij Beşiktaş wil voetballen en dat hij is vertrokken uit Rusland. That's it. Men beweert dat wij een akkoord hebben bereikt, maar daar is totaal geen sprake van. Wij hebben ook geen gesprekken gevoerd. Fernandes is een goede voetballer, maar wij hebben niets over hem besloten. Wij zijn op zoek naar een defensieve middenvelder en een aanvaller. Rafinha en Maia staan ook op onze lijst. Aboubakar ook, maar hij staat vanwege zijn blessure als laatste op de lijst."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Hmmmmmm
Rafinha is dus echt serieus.. Die kan zowel op de flanken als op 10 en 8, wat een versterking zou dat zijn. En een VM is natuurlijk een must.

Ben benieuwd wie we in de spits gaan halen. Caicedo is een tank maar scoort te weinig, Aboubakar nog lang niet fit..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen