Mario Lemina moet Atiba doen vergeten bij Beşiktaş


mariolemina
Beşiktaş wil voor het einde van de transferperiode nog een aanvaller, keeper en een defensieve middenvelder halen.
Volgens Sözcü wil de Turkse topclub zich versterken met Mario Lemina van Southampton. Het bericht luidt dat Beşiktaş een huurbod heeft uitgebracht op de 25-jarige voetballer uit Gabon. Mario Lemina werd in 2016-2017 voor 17 miljoen euro overgenomen door Southampton, maar wist het in Engeland niet waar te maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Dit zou natuurlijk fantastisch zijn.. Jong, talentvol, fysiek sterk kortom een beest.

Lees ook de namen van Wanyama en Gonalons maar ik heb het liefste Lemina.


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6

Hele goede speler, daarom ook een hele moeilijke transfer. Ik heb vernomen dat hij ruzie heeft met zijn trainer, dat kan voordelig uitpakken voor ons. Ik denk alleen dat we hem niet kunnen kopen, ook niet na een huurperiode. Zijn transfersom zal ergens rond de 15 miljoen liggen, maar voor het korte termijn is het een fantastische oplossing. Wanyama zou ik ook willen, goede speler. Gonalons ook, alleen die wilt Avci niet volgens Duhuliye.+: 1
-: 0
R: 6
Nieuw

Hallo beste mensen,

Ben nieuwe op deze site...
:bjk: :gs: :fb: :trab: :tr: :tr: :tr:


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Welkom renktas


+: 1
-: 0
R: 6
Nieuw

Heb zelf liever Rafinha,
Want hij is aanvallend beter. Beşiktaş is een ploeg die meer aanvallen ingesteld moet voetballen! En a.u.b een betere keeper. Dat moet echt wel kunnen!


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Perez zei ooit over Makalele dat hij amper een bal vooruit kon spelen. Maar die gast was ziek intelligent op het veld. Toen hij wegging bij Real zakte het ook als een kaart spel.

Atiba is dat voor ons. Lemina is welliswaar een technische speler maar Geen type Atiba/Makalele etc. Net zoals Medel weer een ander type CVM is. Kan goed uitpakken, zolang je maar die speler goed gebruikt.+: 3
-: 0
R: 38
Level 1

Atiba kan je niet vergelijken met just saying

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen