Officieel: Quaresma-tijdperk afgelopen bij Beşiktaş


q7
Het bestuur van Beşiktaş heeft via de officiële kanalen gemeld dat Ricardo Quaresma dit seizoen niet meer in de selectie zal zijn.
Quaresma, die nog een 1-jarig contract heeft bij Beşiktaş, heeft een toestemming gekregen om een andere club te zoeken. Mocht hij geen andere club kunnen vinden, blijft hij het seizoen individueel gaan trainen. De 35-jarige Ricardo Quaresma heeft bij Beşiktaş in 8 seizoenen in 154 wedstrijden 21 goals gescoord.

"Oyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım kadromuzda olmayacağı bilgisi verilmiştir. Oyuncuya 2019-2020 sezonu transfer dönemi bitimine kadar takım bulabilmesi için izin verilmiştir. Bu süreçte takım bulamaması durumunda da oyuncu sezonun geri kalanında takımdan ayrı bireysel çalışmaya devam edecektir."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 18425
-: 0
R: 21140
Level 6

Dit is wat er zat aan te komen, ik denk dat ze niet van plan waren om hem per direct uit de selectie te zetten, maar zijn insta-post waardoor hij zijn fanboys tegenover dit bestuur en Avci zet, was de druppel die de emmer deed overlopen.

Voor mij is Quaresma geen legende, heeft wel een aandeel gehad in onze kampioenschappe n, maar puur om dat feit kan je hem niet elk jaar nog een jaar gunnen. Dat jaar hebben Sosa, Gomez en Töre ook belangrijke dingen gedaan, het jaar daarop Talisca en Aboubakar. Al deze spelers zijn weg, nu is het tijd voor Quaresma. Eindelijk.

36 jaar en verdient bijna 2 miljoen, ik hoop voor hem dat hij een team kan vinden.

Bu arada, benden herkese lokum laaann!


+: 24
-: 0
R: 107
Level 3

Ne lokumu lan! Schotel of zo met daarna baklava+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Begin Quaresma-Besikt as 2 was hij echt een legende. Maar na 2 jaar merkte je gewoon dat hij snelheid begon te missen. Daardoor moest hij automatisch voorzetten geven en vaak de bal verloor.

Wat ik hem alleen niet kan vergeven is dat hij Negredo ging boycotten. Weet zeker dat we daardoor minder hebben gescoord en misschien zelfs kampioenschap hebben laten lopen.


+: 623
-: 0
R: 1220
Level 5
+1

Ayaklarina saglik, Rico!

Afgelopen 2 jaar liep hij in de weg. Onnodige rode kaarten, insta-Posts etc. Maar voor alles wat hij voor besiktas heeft gedaan verdient hij gewoon een mooi, eervol en respectvol afscheid.

Die goal in 2011/12 tegen Trabzon, die goal in de Champions League uit een vrije trap tegen Kiev en die trivela tegen fener zijn onvergetelijke momenten.

Tot aan het einde toe gestreden, jammer dat Q7 niet al eerder de eer bij zichzelf heeft gehouden en zelf afscheid heeft genomen, ik vind het toch zuur dat het op zo’n manier is gelopen, maar soms moet je eerlijk en hard zijn en dat is in ieder geval gebeurd.Dankjewel Rico voor alle jaren, prachtige skills, mooie goals, strijdlust en liefde voor de fans, we zullen je nooit vergeten.

Yolun acik olsun.


Oke.. dat was het dankbare gedeelte..

Nu het gedeelte over de afgelopen jaren:


EIN-DE-LIJK.

We zijn beter af zonder hem. Eindelijk geen onnozele rode kaarten, achterlijke voorzetten en kontje opengooien.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Kijk, dit zijn respectvolle reacties.. helal


+: 166
-: 0
R: 328
Level 3

Fiko kon zijn salaris niet meer betalen, adamda cekip gidiyor..logisc he stap voor deze vedette..+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Jammer dat het op deze manier moet..

Ze hadden eind vorig seizoen al een goed gesprek moeten voeren maar onze Fiko doet het pas vandaag, een week voordat de transferperiode sluit.

Blijkbaar dacht Quaresma nog dat hij belangrijk kon zijn, en start ook de 1e wedstrijd van het seizoen in de basis net als veel wedstrijden in de voorbereiding. De fout ligt dus duidelijk bij het bestuur.

De man is 36, z’n benen zijn op ook al is hij afgetraind. Het is gewoon klaar, te weinig snelheid voor de flank.

Hopelijk gaat hij zijn carriere nog mooi afsluiten, want wat hebben we genoten van deze enfant terrible. Een unieke speler, een Europees kampioen, een idool en icoon die wereldwijd bekend is.

Geef m een mooi afscheid in de volgende thuiswedstrijd, het ga je goed Rico


+: 27
-: 0
R: 134
Level 3

Toch deze gast was echt goed man !!!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen