Abdullah Avcı: “Van sommige momenten ben ik wel tevreden”


avcismile
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Göztepe de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb voor het eerst thuis gespeeld. Wij hebben met 12 man gespeeld. De druk die wij in de tweede helft hebben uitgevoerd, komt mede dankzij onze supporters. Wij verwachten onze supporters volgende week ook. Dat een aantal spelers zijn geblesseerd komt ook mede omdat de oefenwedstrijd te snel achter elkaar zijn gespeeld en dat de spelers fysiek niet klaar waren. Vandaag was het veld niet echt gezond. Clubs zoals Beşiktaş moet echt op een goed veld spelen. Ik hoop dat het veld na de interlandstop veel beter zal worden. De eerste 25 minuten zijn wij goed begonnen. Wij hebben goede dingen gedaan. Onze vleugelspelers hebben de meeste ballen gekregen. In de tweede helft hebben onze supporters ons een duw achter de rug gegeven. De doelpunten kwamen op de juiste momenten. Onze supporters waren vandaag geweldig. Van sommige momenten ben ik wel tevreden. Het is een goede score. Dorukhan is een minuut voor het duel gebotst tegen onze keeper. Ik weet niet hoe het is met Medel.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Hahah deze man wist niet wat hij meemaakte, hij is het niet gewend om zo een publiek achter zich te hebben..

Hij heeft nu naast zn tactische en technische troeven ook nog het publiek als extra wapen.


+: 32
-: 0
R: 96
Level 2

Ik heb de wedstrijd niet gezien. Hoe doet Avci het tot nu toe? Ik verwachte een compleet systeem gebaseerd op zijn kijk naar het voetbal, want zo'n persoon is het wel.+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Hij heeft natuurlijk tijd nodig om zijn systeem en tactiek in te passen.

Daarnaast moeten de nieuwe spelers nog wennen, hebben we nog een paar transfers nodig en missen we belangrijke spelers als Burak, Atiba en Dorukhan al een tijd dus nog veel te vroeg om te oordelen


+: 10
-: 0
R: 33
Level 1

Je zag duidelijk dat het team snel naar probeert te spelen en de bal niet te lang aan de voet wilt houden. Ze proberen met 1 touch passes vooruit te gaan en proberen zo min mogelijk voorzetten te geven. Dat is mij opgevallen.


+: 14
-: 0
R: 83
Level 2

Dogru transfer ve baya bir mucize lazim yoksa bjknin isi zor. Skor kandirmasin goztepe ilk dusen takim olacak goztepe cok kotu oynadi bizde oyle yafa boyle sansa gol attik goztepenin gardi dustu ve gerisi geldi. Takimlarin yarisi boyle degil daha cok sivaslari gorecegiz. Cok zor gececek lig sapksdan tavsan cikarmazsa abdullah bey


+: 24
-: 0
R: 107
Level 3

Off: quaresma kadro disi. Bestuur heeft laten weten dat ie een ander club moet zoeken. Nu nog medel en lens+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Las het net... jammer dat het zo moet eindigen, maar voor zijn salaris levert hij tegenwoordig te weinig toegevoegde waarde (en snelheid).


+: 24
-: 0
R: 107
Level 3

Zo ook medel en lens. Ja ik vind het ook jammer maar ja, beter voor besiktas als hij vertrekt .


+: 3111
-: 0
R: 5236
Level 5

Quaresma kosa kosa sosyal medyaya yazmasaydi belki ozaman guzel bir ayrilik olurdu. Sen yonetimi taraftarin onune atarsan yonetimde seni kadro disi birakir tabi.

Quaresma malesef boyle bir ayriligi kendi tercih etti. Dogrusu sasirmadim, bencil herif iste...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen