Isimat Mirin onderweg naar Toulouse


asmks
Toulouse wil oud-PSV’er Nicolas Isimat-Mirin terughalen naar Frankrijk. 

De club uit de Ligue 1 kampt met blessures bij de Japanse international Gen Shoji en de Uruguayaan Agustin Rogel en is naarstig op zoek naar een ervaren centrumverdediger. Isimat-Mirin, die PSV afgelopen winter verruilde voor Besiktas, staat hoog op de lijst van Les Violets (de Viooltjes).

Isimat Mirin zou onderweg zijn naar Toulouse voor een medisch keuring. Meer info volgt..
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3043
-: 10
R: 8506
Level 5

Adieu

Toffe kerel maar matige speler, veel te onzeker in balbezit.

Ik neem aan dat we niet heel het seizoen met Vida, Ruiz, Medel en Roco achterin moet voldoende zijn, zeker als Rebocho en Douglas gaan spelen


+: 1875
-: 0
R: 4151
Level 5

Toch had ik Isimat wel een redelijke back-up gevonden. Zijn salaris is niet heel hoog volgens mij.+: 3043
-: 10
R: 8506
Level 5

Ik ook, zo slecht was hij niet en een positieve jongen. Geen basisspeler


+: 18410
-: 0
R: 21121
Level 6

Die van Isimat niet, meerdere clubs zullen zo’n salaris voor Isimat ook betalen. Maar die van Roco is 1,5 miljoen, niemand wilt dat betalen voor Roco. Er moest een keuze gemaakt worden en daarom is die keuze op Mirin gevallen, wat overigens niet erg is. Nu nog Medel, Quaresma en Lens wegdoen. Dat zou pas mooi zijn.


+: 60
-: 0
R: 284
Level 3

We hebben nu 12 buitenlanders. Met een flankspeler, spits en een 6 komt dat uit op 15. Dit betekent dat we Medel, Quaresma of Lens moeten wegkrijgen. Of we huren Cenk, dat zou ook een goede optie zijn.


+: 3043
-: 10
R: 8506
Level 5

Cenk zou goed zijn maar gaat niet gebeuren.

Lens gaat hopelijk naar PSV

En Quaresma moet echt de eer aan zichzelf houden nu hij nog door de meerderheid geliefd is, want als hij zo doorgaat dan krijgt hij niet de afscheid die hij verdient.. (Albatros incoming in 3,2,1..)+: 3043
-: 10
R: 8506
Level 5

Ondertussen is Oguzhan Akgun verhuurd aan Istanbulspor, hopelijk gaat hij daar doorbreken..

Sommige bronnen melden dat Konoplyanka voor vrijdag nog in Istanbul is, en andere bronnen melden dat we overeenstemming hebben bereikt met N´Koudou van Tottenham.. Beide spelers voor de linkerkant, die ook op rechts kunnen spelen.


Quaresma kan echt niet meer, is afgetraind maar zijn benen willen niet meer.. Hij is al 36, het is klaar., hij moet de eer aan zichzelf houden. Hopelijk lozen Lens ook..

Een spits en een verdedigende middenvelder zijn een must..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen