"Als de transfers aan onze voorwaarden voldoen, gaan wij spelers halen, anders ..."


fikretorman3
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Het afgelopen seizoen zijn wij als derde geëindigd. In de tweede seizoenhelft waren wij in topvorm. In de eerste seizoenshelft hadden wij eigenlijk een bredere selectie. Desondanks hebben wij slechter gepresteerd. Wij hebben in de winter 7 spelers weggestuurd en 3 nieuwe spelers gehaald. Wij konden ook kampioen worden. Dit seizoen hebben wij afscheid genomen van Adriano en Kagawa. Wij hebben ons versterkt met 4 nieuwe spelers. Onze supporters verwachten veel, maar met spelers zoals Cenk, Talisca en Pepe zijn wij vierde geworden. Dit seizoen zijn wij niet gefocust op transfers, maar om een team te worden. Er zijn posities waar wij spelers voor willen halen, maar wij zien wel wat er gebeurt. Wij moeten oppassen. Over twee weken is de transferperiode afgelopen. Als de transfers aan onze voorwaarden voldoen, gaan wij spelers halen, anders gaan wij verder met onze huidige selectie."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3043
-: 10
R: 8506
Level 5

Nee Fiko

Jij gaat nog zeker een linksbuiten halen

Voor de rest hoef ik niemand

In de spits Güven

Op het middenveld Muhayer en Erdem

Die jongens moeten speeltijd blijven krijgen want ze zijn echt getalenteerd


+: 18410
-: 0
R: 21121
Level 6

Fikret Orman’dan mesaj var: tmm BJK1903Kartal, Abdullah Avci’nin isteklerine degil, senin isteklerine bakip sadece bir kanat oyuncusu alacagiz.+: 62
-: 10
R: 183
Level 3

Bjk1903kartali uzmeyin gidin istedigi kanat oyuncusunu alin da oda sevinsin


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 605
-: 0
R: 1188
Level 5

Stop is met ineens caps-locks midden in de tekst. Het is vrij irritant. Je kan er bovendien ook gebanned voor worden, zie regel 2.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen