Udinese en Torino strijden om Dorukhan Toköz


dorukhan
Beşiktaş geniet van de aandacht van vele clubs voor Dorukhan Toköz.
Udinese en Torino zijn de grootste kanshebbers om de Turkse middenvelder vast te leggen. Beşiktaş hoopt de 23-jarige Dorukhan Toköz voor 10 miljoen euro te verkopen en het lijkt erop dat het ze ook gaat lukken. Udinese zou inmiddels al een bod van 9 miljoen euro hebben geboden. Torino, de oude club van Adem Ljajic doet ook mee aan de race om Dorukhan Toköz vast te leggen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ze hebben het al meerdere keren tegengesproken dat Udinese zoveel heeft geboden. De laatste bod was 6+2 miljoen. Voor 8+2 en 10% doorverkoop mogen ze hem hebben.


+: 200
-: 0
R: 938
Level 4

Dat bedrag wat jij noemt is veelste weinig. Dan kunnen we hem net zo goed houden want voor dat bedrag ga je Dorukhan echt missen.+: 487
-: 0
R: 1068
Level 5

jammer genoeg hebben turkse clubs geen luxe om nee te zeggen.

En moeten het accepteren, want als Dorukhan een seizoen slecht speelt daalt z'n waarde en kan je hem misschien niet eens meer kwijt


+: 2818
-: 10
R: 8172
Level 5

Als je zo denkt moet je elke keer iemand na 1 goed seizoen verkopen.

Hij heeft bij ons een basisplaats afgedwongen en met zijn loopvermogen en drive naar voren echt het team weer dynamiek gegeven.

Als we hem verkopen moet dat voor een heel goed bedrag zijn, ander hou ik m liever bij ons nog vele jaren. Hij kan uitgroeien tot een clublegende.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Je tweede alinea klopt helemaal, maar de feiten spreken voor zich. We hebben geld nodig om versterkingen te halen en Avci wilt liever voetballend sterke middenvelders in zijn ploeg. Dat is ook de reden dat hij Dorukhan wilt gebruiken als rechtsback, maar de speler ziet dat niet zitten. Als het aan mij ligt, verkopen we Güven ook voor een mooi bedrag en vervangen we hem met Halil Dervisoglu. Dit moet het beleid zijn de komende jaren, iedereen is vervangbaar.


+: 2818
-: 10
R: 8172
Level 5

Ik ben ook niet tegen verkopen maar we hoeven hem niet voor minder dan 10 miljoen weg te doen..

Die jongen heeft zich staande gehouden tegen wereldkampioen Frankrijk, dat is niet niks.

Iedereen is te koop+: 27
-: 0
R: 173
Level 3

Ik vind 10 miljoen niet slecht voor Dorukhan als we hem verkopen. Paar jaar terug hebben we ook toen met Töre fout gedaan, West Ham wou hem voor 17 miljoen hebben wat hebben wij gedaan één jaar aan hun gehuurd is die geblesseerd geraakt en sindsdien komt hij niet aan spelen toe en nu transfervrij. Echt balen we hadden hem toen moesten verkopen.


+: 2818
-: 10
R: 8172
Level 5

We hebben hem verhuurd omdat West Ham juist niet die 17 miljoen wilde betalen en daarna raakte hij meteen geblesseerd


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

Ja ze hadden hem geleend met een koopoptie terwijl wij hem onmiddellijk wilde verkopen zonder te lenen.


+: 2666
-: 0
R: 10273
Level 5

BJK1903kartal heeft gewoon gelijk. We gaan toch zo een jongen als dorukhan niet goedkoop weg geven, dan heb ik liever dat een belangrijke schakel in ons middenveld bij ons blijft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen