Wanneer kan Burak Yılmaz weer voetballen?


burakyilmazuzgun
Zoals wij eerder hebben gemeld heeft het bestuur van Beşiktaş via de officiële kanalen gemeld dat de operatie van Burak Yılmaz succesvol is verlopen.
Burak Yılmaz had een probleem in zijn 5de middenvoetsbeen en om een latere blessure te voorkomen, is de Turkse aanvaller preventief geopereerd. Burak Yılmaz heeft speciale schroeven gekregen in zijn 5de middenvoetsbeen. 

Veel Beşiktaş supporters vragen zich nu af wanneer de Turkse aanvaller weer kan voetballen. Volgens Ortacizgi.com zal hij 2 tot 3 weken uit de roulatie zijn. De blessure van Burak Yılmaz is afgelopen week tijdens de training ontstaan. De tweede kampperiode van Beşiktaş begint op 25 juli (in Oostenrijk).
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Waarom is hij dan niet eerder geopereerd? Hopelijk is hij op tijd fit voor het nieuwe seizoen, maar het is wel heel toevallig dat hij geopereerd wordt net nu de geruchten over een transfer naar Lecce weer opkomen.


+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5

Hehehe jij zoekt ook overal wat achter he

Zavalli Bona Fide, Besiktas maakt je paranoia. :lol:+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Toeval bestaat niet.
:P


+: 18421
-: 0
R: 21133
Level 6

Het is een blessure die je niet 1,2,3 voelt. Bij de medische keuring is het naar voren gekomen heb ik gelezen, en vervolgens hebben ze er voor gekozen om hem te opereren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen