'Transfervrije Narsingh weigert Besiktas en kiest voor Feyenoord'


apsv
Luciano Narsingh gaat dit seizoen de 2e nieuwkomer bij Feyenoord worden, melden Algemeen Dagblad en Voetbal International. 

De 28-jarige rechterspits zal, als de medische keuring geen problemen oplevert, een contract tekenen in de Kuip. Feyenoord hoeft geen transfersom op tafel te leggen, de aanvaller was nadat zijn verbintenis bij Swansea City in de Championship was afgelopen, immers gratis op te halen.

Ook de Turkse topclub Besiktas toonde interesse in Luciano Narsingh, maar de aanvaller heeft zijn keuze laten vallen op Feyenoord.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Leuke speler maar is geen vooruitgang ten op zichte van Lens. Beter dat hij heeft gekozen voor Feyenoord.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Weigert is een groot woord. De interesse van BJK was nooit concreet omdat we al 3 spelers hebben op zijn positie en omdat Boyd de eerste keuze was.+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5

Weigert haha

Hebben wij een bod gedaan dan?

Een van de spelers die is aangeboden door managers maar die kerel is nog slechter dan Lens dus weg ermee


+: 28
-: 0
R: 179
Level 3

Ne kadar büyük bir kayıp bunun yeri şimdi doldurulamaz da :D :D :D :D

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen