Umut Güner blijft toch bij Beşiktaş


umutguner
Beşiktaş bestuurslid Umut Güner heeft zijn ontslag via de fax verstuurd.
Althans, dat meldt Skorer. Umut Güner was samen met Şafak Mahmutyazıcıoğlu de personen die verantwoordelijk was voor de transfers van oa. Negredo, Lens, Vida, Pepe en Adriano. Er gaan berichten rond dat hij het niet eens is met de visie van trainer Abdullah Avcı. Meer info volgt ...

Update:
Er gaan berichten rond dat Fikret Orman Umut Güner heeft overgehaald om toch bij Beşiktaş te blijven.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 116
-: 0
R: 501
Level 4

Visie? Jullie bedoelen zeker commissie..


+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Abdullah Avci heeft volgens mij aangegeven dat hij min 10 nieuwe spelers wil en met dit elftal niet zijn systeem kan spelen. Umut Güner heeft gewoon geen zin om zoveel spelers binnen te halen. Is te veel werk hahaha+: 3253
-: 0
R: 5179
Level 5

Eindelijk zijn we af van deze man!!! We zijn gered!!!

Umut Guner wilt grote namen en niet zelf uitzoeken. Hij wilt samenwerken met zijn bekende zaakwaarnemers. Daarom komen alle Turkse clubs bij dezelfde spelers terecht.

Dit is beter dan 5 nieuwe transfers. Deze man is verantwoordelij k voor Negredo, Love, Larin, Roco, Mitrovic, Milosevic.


+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5

Ja maar dan ook voor Ljajic, Dorukhan, Guven, Talisca, Aboubakar, Adriano, Vida etc


+: 3253
-: 0
R: 5179
Level 5

Dorukhan Guven zijn aanraders van Serkan Recber.

Wat heb ik aan Aboubakar en Talisca als ik ze niet kan kopen? Of beter gezegd wil kopen. En ik twijfel of dat ook van Guner komt.

Ljajic is een goede aankoop daar ga ik niet over liegen, maar weer een aankoop die niet paste in dat huidige systeem.

Iemand die de transfers regelt moet zelf uit het voetbalwereldje komen.

De reden dat bijvoorbeeld Serkan Recber binnen een maand weg ging, is omdat Umut Guner en Safak alles regelen via zaakwaarnemers waar ze zelf ook aan verdienen. Elke potentiele topspeler die Serkan wou werd niet eens geprobeerd om contact te leggen.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Milosevic en Mitrovic zijn gehaald onder Torunogullari. Dorukhan was gehaald op advies van Koray Avci en omdat hij transfervrij was, Guven op aanraden van Serkan Recber.

Adriano was transfervrij, maar wij hebben 600 duizend + 1.7 miljoen betaald voor een transfervrije speler. Aboubakar kreeg bij ons het drievoudige van wat hij bij Porto verdiende, Vida pakt 3.5 miljoen euro per seizoen. Ja, dat kunnen wij ook. Ljajic, Talisca en Karius zijn voor Guner pluspunten, maar dat compenseert die op een negatieve manier met Larin, Roco, Negredo, enz.+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5

Geen idee wat deze gast nu eigenlijk voor inbreng had, maar hij staat graag op foto´s.

Laat Avci maar de transfers bepalen samen met Fiko


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Kan geen toeval zijn dat dit gebeurt een dag nadat transferdocumen ten in de media zijn gelekt. We komen de echte reden waarschijnlijk nooit te weten, maar dit is wel heel toevallig. Maar hopelijk zijn we echt van hem af en laten ze de transfers over aan Avci, Ali Naibi en de scoutingsploeg. Guner werkte te veel samen met die slangen Metin Korkmaz en Ozkan Dogan, daar zijn we hopelijk ook van verlost. Nu nog Safak Mahmutyaziciogl u weg zien te krijgen.


+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5
+1

Idd

Te veel slangen die hun eigen zakken vullen.

Zolang ze niet concrete uitleggen waar al die miljoenen naar toe zijn vertrouw ik niemand meer..

Ik heb wel het volle vertrouwen in Avci en zijn ekip.. Die werken doelgericht en halen spelers die in ze nodig hebben in hun systeem..

Of ze kampioen gaan worden is een ander verhaal.. Avci heeft van dichtbij meegemaakt dat er daarvoor meer nodig is dan alleen het beste voetbal te spelen.. Terim en co hebben de politieke touwtjes in handen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen