Abdullah Avcı: “Ik heb 3 steunpilaren in mijn leven”


avci
Abdullah Avcı, de kersverse trainer van Beşiktaş heeft tijdens zijn persconferentie de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik wil de Beşiktaş familie heel erg bedanken voor hun warm welkom. Ik heb 3 steunpilaren in mijn leven. Eerlijkheid, loyaliteit en welvaart. Ik ben trots dat ik naar een eerlijke club ben gekomen. Mijn doel is om hier veel kampioenschappen te behalen. Ook wil ik het aantal spelers die naar het Turks elftal gaan verhogen. Ik heb een overleg gehad met de scoutafdeling van Beşiktaş. De werkzaamheden om een geschikte speler te vinden zijn gaande. Dit gaan wij binnenkort aan het bestuur overhandigen en hierna zullen wij zien wat hier uitkomt. Wij zullen op het veld blijven en niet hierbuiten. Wij zullen sterk zijn. Wij gaan alles goed coördineren. Wij gaan niet naar iedereen aanvallen, maar wij zullen oplossingen zoeken voor problemen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 18241
-: 0
R: 20841
Level 6
+6

45 minuten duurde deze persconferentie , 30 minuten heeft Avci gesproken en de volle 30 minuten gingen over tacktiek en zijn plannen met Besiktas. Heeft zelfs een journalist verbeterd over de statistieken van BJK vorig seizoen. Hoe je het ook wendt of keert, we hebben een hele goede trainer aangesteld, of we succesvol gaan zijn met hem gaan we zien, maar ik ben blij met zijn komst.

“Sistem, oyuncuyu değerli hale getirir”


+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5
+2

Succes kun je in Tr helaas niet alleen oo het veld bereiken, dat is dit seizoen weer gebleken.+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+2

Nog steeds heeft hij het indirect over GS. Op twee fronten nog wel. Welk direct nut heeft het aantal Turkse internationals van Besiktas verhogen precies op de club? Denk dat ze belangrijkere problemen hebben.

"iK hEB 3 STeuNpILLarEn", ja en ze zitten allemaal stevig in je reet.


+: 18241
-: 0
R: 20841
Level 6
+7

Ağlama Mattier, hij heeft 3 steunpilaren en omdat deze niet overeenkomen met de waarden en normen van Galatasaray betekent het niet dat hij het over jullie heeft. Sommige journalisten vroegen hem nog zelfs of de derby tegen GS zijn keuze voor BJK versterkt had, maar hij gaf duidelijk aan dat dat niet het geval was.

En aangezien jij niet kan weten wat het betekent om spelers aan het nationale elftal te geven, hoef ik hier eigenlijk niet op in te gaan. Maar ik kan je wel vertellen dat de waarde van Dorukhan die Pogba met de grond gelijk heeft gemaakt aardig is gestegen na afgelopen zaterdag. Zelfs de waarde van HAK bijvoorbeeld. Dus het heeft zeker nut om spelers te sturen naar het nationale elftal, typisch zo’n Franse vraag ook.


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

Je bent geen goudvis toch, het nationale elftal bestaat langer dan 2 weken. Het laatste grote toernooi nog, EK 2016... Hakan Balta, Selcuk, Burak en destijds sterspeler GS-product Arda Turan. Toen had je niet 1 Besiktas speler basis bij onze enige winst tegen Tsjechië. GG speelde nog voor Fener geloof ik.

En als dat je winststrategie is wens ik je nog veel succes met Fiko en co. Zoals ik zei, jullie hebben veeeel belangrijkere problemen.


+: 18241
-: 0
R: 20841
Level 6
+6

Wij hebben inderdaad grotere problemen, maar dekken deze niet in door een onterechte kampioensschap binnen te halen en daarna van vier verschillende kanten verkracht te worden in de CL.

En dit is zeker niet onze winststrategie, maar het is wel een manier om winst te maken, een hele goede ook trouwens.+: 38
-: 0
R: 210
Level 3
+1

@vattier
Ismail speelde niet tegen Tsjechie zeker? Zoek de volgende keer beter op. Ook is je voormalig GS-product, de grote Arda, een van de grootste redenen dat we geflopt zijn op het EK.


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

@Batuhan

Wauw je hebt me goed te pakken hoor. De grote Ismail Köybasi vertegenwoordig t Besiktas. Hij maakte die zomer de overstap naar Fener, vandaar de verwarring.

Maar nog steeds meer GS-spelers. Het punt is dat dit elftal langer dan 1 week bestaat. Grote kans dat we binnenkort weer volop aanwezig zijn met onze jeugd.


+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5
+2

Ons Vratje vergeet even dat we destijds 3e in de poule zijn geindigd met baggervoetbal en met heel veel geluk het Ek hebben gehaald waar we voor schut stonden

De selectie van Terim ging helemaal nergens over.. haalde zelfs Semih Kaya in de selectie


+: 9312
-: 0
R: 14021
Level 6
+2

Het is belangrijk dat er niet gelijk na 2 slechte wedstrijden of een 3e plek om Avci's hoofd wordt geroepen door de supporters. Hij zal tijd nodig hebben en aan zijn eigen ploeg moeten bouwen. En met de huidige contracten wordt dat niet makkelijk. Maar het ziet er naar uit dat hij samen met zijn staf de ploeg uitvoerig heeft bekeken, hij heeft één van de journalisten gecorrigeerd wat betreft het aantal seconden waarbinnen de bal wordt heroverd door Besiktas.+: 2658
-: 0
R: 10199
Level 5
+1

Avci is tactisch een goede trainer en dat zie je gewoon door zijn uitspraken. Iedereen weet dat hij ploegen goed kan analyseren.

Ik was niet zo een grote voorstander van hem voor de job, maar in deze persconferentie heeft hij eigenlijk de probleem die ik vooral had met hem goed beantwoord.

En dat is hoe hij van plan is om te gaan spelen. Hij heeft 5 keer ofzo gezegd dat hij van plan is om aantrekkelijk voetbal terug te brengen. En daarnaast heeft hij het vooral gehad over de bal zo snel mogelijk terugwinnen. Dat was onze sterkste punt onder senol gunes in zijn 2 eerste seizoenen bij besiktas. Ik hoorde elke keer hoe goed we waren bij het terugwinnen van de bal. Besiktas stond toen op de eerste plaats als ik me niet vergis in het heroveren van de bal. En de laatste 2 seizoenen horen we op dat vlak bij de laatsten.

Ik zal hem desondanks steunen en geef hem 2 seizoenen om zichzelf te tonen tenzij er iets gestoord gebeurd zoals fener dit seizoen.


+: 5093
-: 0
R: 6139
Level 5

Je gaat hier ook falen laatste weken hoe Senol dat heeft gedaan.


+: 18241
-: 0
R: 20841
Level 6
+2

Senol heeft niet gefaald, de scheidsrechters waren te goed.


+: 5093
-: 0
R: 6139
Level 5

Scheidsrechters waren ook gewoon goed Galatasaray v Besiktas. Opgeruimd staat netjes Alba.


+: 2425
-: 10
R: 7300
Level 5
+2

Als hij dezelfde prestatie als Senol levert is iedereen tevreden

Laatste 2 seizoenen moest Senol te veel opboksen tegen de politieke spelletjes van Gs..

Die spelletjes waren er ook toen we kampioen werden maar toen stonden we 40 punten voor, dat was zelfs voor Gs niet weg te manipuleren

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen