Fikret Orman: “Wij tekenen vandaag een belangrijk contract”


fikretorman3
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft tijdens de persconferentie van Abdullah Avcı de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij tekenen vandaag een belangrijk contract. Een contract waar wij heel gelukkig van worden. Ik hoop het beste voor iedereen. Zwart wit past je goed Abdullah Avcı. Ik wil Göksel Gümüşdağ, de voorzitter van Başakşehir heel erg bedanken. Toen Beşiktaş geen stadion had, hebben zij hun stadion aan ons beschikbaar gesteld. Toen hebben ze ons heel erg gesteund.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als Avci zich alleen maar bezig moet houden met het sportieve gedeelte en de spelers worden gehaald waar hij om vraagt, is er een grote kans dat hij succesvol wordt. Maar als hetzelfde liedje wordt afgespeeld en spelers met salarisprobleme n bij de trainer komen, de media het op je trainer munt en bestuursleden en de voorzitter niet achter hun trainer/team staan, zal er geen flik-ker veranderen.


+: 2782
-: 10
R: 8106
Level 5
+1

Zal er geen Vattier veranderen?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen