'Robben verrast, onderhandelt in geheim met Besiktas'


robbuns
Arjen Robben wordt in verband gebracht met een transfer naar Turkije. Besiktas zou zich voorbereiden op de komst van de 35-jarige routinier van Bayern München.

Dat meldt BeinSports. Robben schijnt serieus te overwegen om naar de Turkse Super Lig te verhuizen. Besiktas heeft naar verluidt de beste papieren. Sinds Robben zijn vertrek bij Bayern heeft aangekondigd, liggen er diverse aanbiedingen op tafel voor de voormalig Oranje-international. Robben kan naar China en het Midden-Oosten, maar zou het meeste voelen voor een move naar Turkije.

Meerdere Turkse clubs hebben interesse in Robben, maar achter de schermen schijnt men al te onderhandelen over een contract met Besiktas. Arjen Robben zou bedenktijd willen van het bestuur van Besiktas, aldus BeinSports.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2755
-: 10
R: 8052
Level 5

We verjongen wel, Quaresma is een paar maanden ouder


+: 18303
-: 0
R: 20972
Level 6

Ik denk en hoop niet dat dit waar is. Fikret moet zijn ogen open doen en begrijpen dat de supporters zulke transfers niet meer waarderen, maar juist jonge en getalenteerde spelers willen zien. Een Robben die meer geblesseerd is dan speelt, heb je helemaal niets aan. Financieel gezien is het ook een aanslag op ons budget.+: 500
-: 0
R: 1010
Level 5

Ondanks zijn leeftijd zou ik met handen wijd dit toejuichen. Robben kan (zelfs nu nog) bij elke club bruikbaar zijn


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Afhankelijk van zijn salaris, vind ik het niet erg als hij 1 jaartje bij ons komt voetballen.


+: 18303
-: 0
R: 20972
Level 6

Op de tribune zit omdat die geblesseerd is*


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij gaat geen 35 wedstrijden spelen, dat weet iedereen. Maar vooral in de derby's en op momenten dat we een doelpunt nodig hebben, zal die van pas komen. En voor de tickets en seizoenskaarten is zijn komst ook belangrijk.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen