Abdullah Avcı wil dat Quaresma en Adriano bij Besiktas blijven


q7v2
Abdullah Avcı heeft onlangs een uitvoerig gesprek gevoerd met het bestuur over de spelers die kunnen blijven en moeten gaan bij Besiktas.
Volgens Duhuliye.com wil Abdullah Avcı dat Ricardo Quaresma en Adriano bij Besiktas blijven. Hiernaast heeft Abdullah Avcı groen licht gegeven aan het bestuur voor de transfer van Umut Meraş. De 23-jarige linksback staat hoog op de transferlijst van Besiktas.




Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 9310
-: 0
R: 14016
Level 6

Dus Abdullah Avci, de trainer die de laatste jaren bij iedere wedstrijd tussen Basaksehir en Besiktas, zijn speelstijl afstemde op Quaresma, die Quaresma koos als 'zwakste schakel' bij Besiktas, wilt nu dat Quaresma blijft? En ze verwachten dat wij dat gaan geloven? Dit bestuur denkt volgens mij echt dat alle BJK-supporters idioten zijn. Met iemand als Adali in het bestuur, is het voor mij geen verrassing als Quaresma blijft. En het geld dat hij nog moet krijgen, inclusief het salaris van volgend seizoen, zal Q7 niet laten liggen. Maar aangezien Avci nu de steun heeft van de supporters, schuiven ze hem naar voren.


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

Als ik zo een blikje werp op de reacties hier na ons potje tegen Rize ben ik niet verbaast dat jullie bestuur zo over de supporters denkt. Fiko speelt met jullie als poppetjes. Inclusief jij.



+: 18239
-: 0
R: 20840
Level 6
+3

Gercekleri konusan nezaman idioot oldu Vattier?


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

Het moment wanneer jullie waarheid afwijkt van de absolute waarheid. Daarom zeg ik ook dat er met jullie wordt gespeeld.


+: 18239
-: 0
R: 20840
Level 6
+1

Onze waarheid is iets wat de hele wereld heeft gezien, een toneelstuk. Echter, in jouw wereldje ziet het er allemaal anders uit. Dat is het probleem ook.


+: 2425
-: 10
R: 7296
Level 5
+1

En jij nam deze Franse anlafabeet met grootheidswaan nog serieus Alba

Fiko speelt met ons zegt ie.. Fiko begon pas te praten na het seizoen ezeltje

Iedereen, niet alleen Bjk fans, heft met eigen ogen gezien wat de gemanipuleerde scheidsrechters allemaal deden om jullie over de streep te helpen Vratje, daar hoef je niet door iemand op gewezen te worden.

Daarom erkent ook niemand jullie als kampioen, daarom zeiden wij toen we kampioen werden´serefimi zle hakkimizla´ maar dat is iets wat karakterloze pipos als jij nooit zullen begrijpen. Dus vier maar feest in je eigen hoekje, erkenning zul je nooit krijgen.



+: 18239
-: 0
R: 20840
Level 6

Nogmaals een verloren seizoen. Wederom wordt er niet geluisterd naar de trainer maar zien de bestuursleden zichzelf als een baas of zo. Abdullah Avci wilt Quaresma bij de club behouden? Dikke l*l.

Die Serdal Adali heeft zijn paard zelfs Q7 genoemd las ik, hij is de grootste reden dat Quaresma blijft, als die ook echt blijft.

Allah belanizi versin. Biz şampiyon mampiyon olamayiz, yönetim çünkü oçlarla dolmuş.

35 jaar, pakt meer rode kaarten dan een verdediger, brengt onrust in de ploeg, sluit spelers buiten envoelt zich onaantastbaar maar hij mag blijven, want o bir münyayildizi len mq!


+: 335
-: 0
R: 780
Level 4

Q7 mag opzich wel blijven maar alleen als invaller in het laatste kwartier. Dan heeft die 100% nog een toegevoegde waarde vooral als het moeilijk gaat. Q7 is ook erg geliefd onder de supporters. 1000% liever q7 dan die gare lamzak genaamd jeremain lens.


+: 38
-: 0
R: 210
Level 3

Hij is niet geliefd onder de echte BJK-supporters. Trouwens, denk je echt dat hij echt als invaller wil spelen? Hij verneukt nu al onze teamgeest met zijn trekjes. Overigens hebben we niet de luxe om een speler met zijn salaris alleen te laten invallen.


+: 335
-: 0
R: 780
Level 4

Hij is bij mij ook niet geliefd. En wat je zegt klopt wel, maar onder veel andere supporters is hij nog steeds erg geliefd



+: 2425
-: 10
R: 7296
Level 5

Zelfs ik als Q7 liefhebber weet dat hij een handrem zal zijn op het nieuw te vormen team van Avci.. Adriano is zwz al vertrokken naar Sao Paulo dus dit hele verhaal is onzin.


+: 27
-: 0
R: 163
Level 3

Abdullah Avcı wil helemaal niet dat Quaresma blijft, Serdar Adalı araya girdiği için iş de kans groot dat hij gaat blijven. Vorig week gaf Avcı aan dat hij af wou van oudere voetballers binnen de team.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen