Japanse media: Kagawa blijft het komend seizoen niet bij Beşiktaş


kagawa5
Het avontuur van Shinji Kagawa bij Beşiktaş is afgelopen.
Althans, dat meldt de Japanse media. Kagawa werd dit seizoen voor een half jaar gehuurd van Borussia Dortmund, maar zonder optie tot koop. In de laatste wedstrijd tegen Kasimpasa nam Kagawa ook afscheid van de Beşiktaş supporters. De Japanse media heeft dan ook nadrukkelijk gemeld dat Kagawa het komend seizoen niet meer bij Beşiktaş zal blijven. Waar Kagawa naar toe zal gaan is nog niet bekend.

Shinji Kagawa heeft in 14 wedstrijden 4 goals en 2 assists gemaakt bij Beşiktaş.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 53
-: 0
R: 270
Level 3

Toen we hem in de winterstop haalden vond ik hem al overbodig. We hadden beter een flank kunnen halen. Nu hoeft het zeker niet meer. Ljajic en Muhayer als back-up is voldoende.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Mwa, hij heeft toch een paar wedstrijden beslist hoor..

Maar dat ie niet zo blijven wisten we al

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen