Abdullah Avcı: “Laat mij gaan, Beşiktaş wil mij”


avicgoksel
Het is geen geheim meer dat Beşiktaş een verregaande interesse heeft in Abdullah Avcı.
De Turkse topclub heeft al twee gesprekken gevoerd met de Turkse toptrainer en het lijkt erop dat beide partijen een akkoord gaan bereiken. Wel heeft Abdullah Avcı een doorlopend contract bij Başakşehir. Zijn club moet dus eerst een toestemming geven, want anders kan Abdullah Avcı geen contract tekenen bij Beşiktaş. 

“Beşiktaş wil mij en ik wil daar ook werken. Laat mij gaan.”, aldus Abdullah Avcı tegen Başakşehir voorzitter Göksel Gümüşdağ.

Mocht Abdullah Avcı naar Beşiktaş vertrekken, gaat Başakşehir Okan Buruk als trainer aanstellen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Blijkbaar wilt Avci garanties dat de spelers op tijd betaald krijgen. Kijken hoe Orman daarop gaat reageren, dat zal die niet zo leuk vinden denk ik. Daarom was het voor mij niet belangrijk wie de nieuwe trainer zou worden, zolang we een bestuur hebben die zijn werknemers niet betaald en niet serieus te werk gaat, maakt het niks uit wie er voor de spelersgroep staat. 7 jaar geleden vroeg Louis van Gaal hetzelfde, ook toen kon Orman dat niet garanderen. 7 jaar later is er niks veranderd.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Avci naar Besiktas, Buruk naar Basaksehir.. Lijkt me een goede oplossing.

Laat m Visca en Epureanu maar meenemen.

Karius - Gonul/Aankoop, Vida, Epureanu, Aankoop - Kabore/Atiba, Dorukhan - Visca, Ljajic, Aankoop - Burak

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen