Weer een grote reorganisatie op komst bij Beşiktaş


fikretormanbril3
Gezien het financieel weer slecht gaat met Beşiktaş, is het bestuur van voorzitter Fikret Orman van plan om in de zomer een grote reorganisatie door te voeren. Alle grootverdieners en slecht presterende spelers moeten vertrekken. Althans, dat meldt ASpor.

Vida wordt verkocht tegen de hoogste bieder
Transfersom van Kagawa is te duur, de transfer gaat niet door
Verkoop van Isimat-Mirin, Lens en Medel moet geld opleveren
Caner Erkin, Oğuzhan en Quaresma willen vertrekken en worden verkocht
Roco, Orkan, Aras en Larin worden verkocht
De nieuwe transfers mogen niet ouder zijn dan 27 jaar
Een speler mag voortaan maximaal 2 miljoen euro per jaar verdienen
Nieuwe trainer
Alleen Burak Yilmaz, Adem Ljajic, Dorukhan, Karius hebben een vaste plekken in het basiselftal.
Besiktas gaat een rechtsback, 2 centrale middenvelders, linksback, verdedigende middenvelder, centrale middenvelder, linksbuiten, rechtsbuiten, aanvaller halen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 4976
-: 0
R: 9506
Level 5

Vayvayvay Fiko. Jij hebt grote plannen. Haydi bakalım.


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6

Van mij mag iedereen weg op een paar spelers na, waar Vida ook bij hoort, maar het lijkt erop dat we hem moeten wegdoen om wat geld vrij te maken, helaas.

Maar ik zou beginnen met spelers als Medel, Quaresma en Lens te verkopen.

- 2 nieuwe backs (links en rechts)

- 2 nieuwe wingers (links en rechts)

- 1 CVM

- minimaal 1 CV, als Vida vertrekt 2.


Onnodig kosten maken door een nieuwe keeper te halen is niet nodig, beter dat we met Karius nog een jaar doorgaan die zijn draai begon te vinden aan het einde. Wellicht dat die het volgend jaar beter doet.

Ljajic wordt afgekocht, Burak hebben we nog altijd in de spits en Dorukhan is wel een zekerheidje op het middenveld als we hem niet verkopen natuurlijk.

Voor de rest zie ik ons dus volgend jaar het liefst met 6/7 nieuwe basisspelers beginnen aan het seizoen en een kersverse trainer als Sergen zou helemaal top zijn.

En oh ja, Roco verdient 1,4 miljoen en Aras en Larin 1,6 miljoen. Niemand zal ze dat betalen, dus blijf maar hopen dat je ze weg kan doen.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Geld waar ze nog recht op hebben na dit seizoen:
Roco - 3 miljoen euro
Larin - 4.8 miljoen euro
Lens - 6.1 miljoen euro
Aras - 3 miljoen euro
Necip - 4 miljoen euro

Dus inderdaad veel succes voor het bestuur bij het wegdoen van deze spelers. Ze zouden gek zijn als ze dit geld laten liggen.


+: 33
-: 0
R: 113
Level 3

als dat waar is dan zijn we op de goede weg, maar ik vrees ervoor. Ik denk dat paar spelers willen blijven, want nergens anders kunnen ze zoveel verdienen als bij ons denk ik.


+: 60
-: 0
R: 285
Level 3

2 nieuwe backs
2 nieuwe vleugelspelers
1 cvm en 1 cv
Geld ophalen met de verkoop van Quaresma, Lens, Medel, Roco, Larin, Aras, Orkan en Caner.

DM: Karius, Utku, Ersin
RB: Gökhan, transfer
CV: Vida, Marcelo, Mirin, Alpay
LB: Transfer, Ridvan
CVM: Mensah, Atiba
CM: Dorukhan, Oguzhan
CAM: Ljajic, Muhayer
RV: Transfer, Sedat
LV: Transfer, Güven
SP: Burak, Umut, Oguzhan Akgün


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Om te beginnen zou ik 100% Olcay transfervrij aantrekken. Hij gaat niet verlengen bij Trabzonspor. Volgens mij is er ook interesse. Daarnaast denk ik dat Sener Özbayrakli, Aziz Behich en Bernard Mensah de nieuwe transfers worden. Sener heb ik liever niet, maar hij is transfervrij. Verder niet verlengen met Tolga, Pektemek, Töre en Adriano maar dat spreekt voor zich. Atiba blijft nog een jaartje.

Oguzhan gaat bijna zeker weg en als Zenit echt 20 miljoen biedt, zit er niets anders op dan hem te verkopen. We moeten nog 5-6 miljoen krijgen van Everton, in ruil daarvoor kunnen we ook een speler eisen en dat is waarschijnlijk ook de plan. Niasse zou ik wel willen zien, hij kan in de spits en op de flanken. Als dat niet lukt, zou ik het geld opeisen en met de miljoenen die we hebben aankloppen bij Basaksehir voor Visca. Als we Kagawa voor gunstige voorwaarden kunnen aantrekken, moeten we dat doen. Na een trainingskamp zal hij veel beter spelen.

Exit-lijst: Roco, Medel, Mirin, Necip, Aras, Lens, Quaresma, Larin, Umut Nayir.
Ik ben al blij als 4 namen van deze lijst vertrekken.

Transferlijst: wisselkeeper (Ertac Özbir of Fatih Öztürk), rechtsback (Sener), linksback (Behich), centrale middenvelder 6-8 (Mensah), linksbuiten (Olcay/Ljajic), rechtsbuiten (Niasse), CAM (Kagawa/Ljajic).

Voor de verdediging hebben we nu Mirin, Medel en Roco. Als 2 van deze 3 namen vertrekken, moet er ook een centrale verdediger bijkomen. Mirin heeft niet echt een goede indruk achtergelaten.+: 60
-: 0
R: 285
Level 3

Ik zou Medel en Roco verkopen en Marcelo halen in de plaats; Van Everton zou ik Bolasie willen. Hij is een Babel type.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Bolasie is ook welkom, maar dan wel met zijn transfersom. Anders moeten we volgend seizoen weer op zoek naar een nieuwe linksbuiten.


+: 1051
-: 0
R: 2135
Level 5

Huh hoedan Kagawa te duur? Zijn contract loopt toch einde van dit seizoen af?

Trouwens hoe wil Fiko zoveel spelers aankopen als hij niet eens zijn eigen spelers de salaris niet kan betalen?

Net als gala moet bjk op zoek gaan naar een flankspelers met snelheid, redelijk kan dribbelen en een goed schot heeft. Dit is meer dan genoeg en dit is al zeer dreigend.

En centraal achterin gewoon een stabiele verdediger. Ik begrijp het niet. Zijn onze scouts zo slecht? Meeste centrale verdedigers die zijn gekocht bij bjk zijn geflopt. Milosevic, Mitrovic, Mirin etc


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Kagawa heeft een contract tot 2020 bij Dortmund. Het plan is volgens mij om 2 of 3 spelers te verkopen (Oguzhan, Ljajic, Vida) en het salarisbudget te verminderen door afscheid te nemen van Pektemek, Tolga, Töre, Lens, etc.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen