Bestuursleden Beşiktaş naar Italië om de transfer van Ljajic definitief af te ronden


ljajic6
Umut Güner en Serdal Adalı vliegen aanstaande maandag naar Italië om de transfer van Adem Ljajic definitief af te ronden.
Althans, dat meldt Duhuliye.com. Beşiktaş wil gebruikmaken van de optie tot koop wat ze begin dit seizoen in het huurcontract hebben laten opnemen.  

Er gaan ook geruchten rond dat Zenit 20 miljoen euro heeft geboden voor Adem Ljajic. Torino mag Adem Ljajic alleen aan een andere club verkopen als Beşiktaş afziet van de transfer. De transfer kan alleen nog in het water vallen als Adem Ljajic op het laatste moment afziet om naar Beşiktaş te vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als Zenit echt 20 miljoen biedt, heb je helaas niet de luxe om dat af te wijzen. Maar dan moeten ze dat geld dit keer wel verstandig uitgeven, en niet de fouten herhalen die met het transfergeld van Cenk zijn begaan.

We moeten ook nog 6 miljoen van Everton krijgen. Kagawa, Mensah, 2 backs en 2 vleugelspelers.


+: 60
-: 0
R: 285
Level 3

Bedoel je dan Kagawa ipv Ljajic? Zo ja, dan ben ik akkoord met wat je zegt. Overigens zou ik als het lukt Marcelo terughalen. Roco dan verkopen. Dan heb je Vida, Marcelo, Mirin en Alpay als cv's.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ja, Kagawa op 10. Hij heeft een trainingskamp nodig, dan wordt die weer de oude want op dit moment is die niet fit.

Marcelo zou ik ook terug willen, maar ik weet niet wie er dan links in de verdediging gaat spelen. Ik heb daar liever een linkspoot.


+: 18425
-: 0
R: 21143
Level 6

Als er 20 miljoen wordt geboden moet je hem wel gewoon verkopen, hoog bedrag en je maakt gelijk winst. Dan kan je proberen Kagawa af te kopen, als die nog zin heeft in een avontuur bij BJK dan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen