Emre Kılınç en Umut Meraş stap voor stap naar Beşiktaş


emrekilinc
Binnenkort neemt Beşiktaş afscheid van Tolga Zengin, Gökhan Töre, Adriano en Mustafa Pektemek.
Hun contracten verlopen en wordt vervolgens niet verlengd. Alleen Atiba maakt nog kans op een contractverlenging. Hierna wil Beşiktaş zich versterken met twee Turkse voetballers.

Volgens het nieuws van BeIN Sports heeft Beşiktaş een verregaande interesse om Emre Kılınç van Sivasspor en Umut Meraş van Bursaspor over te nemen. De gesprekken zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Emre Kilinc zou een goede speler voor de breedte zijn, maar de vraagprijs zal te hoog liggen, we kunnen dat geld beter uitgeven aan iemand die er direct kan staan.

Umut Meras kan het niveau niet aan en waarschijnlijk zal dat ook nooit het geval zijn. Ik heb liever Aziz Behich.


+: 2525
-: 10
R: 7702
Level 5

Nou Behich is een regelrechte flop, zit bij Psv op de tribune en heeft amper minuten gemaakt.

Daar wordt je ook niet vrolijk van+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij zit bij PSV op de tribune omdat ze een topper in Angelino hebben. Bij ons zal hij waarschijnlijk moeten strijden met Caner.


+: 513
-: 10
R: 514
Level 4

Bunlar mi bizi kurtaracak.

Allahina altyapida hicbir adam gibi oyuncu cikmaz mi lan.
Yillardir besiktasin siki necip uysalla geciniyoruz. Baska beceriksiz yokmu amk.

Bu arada sampiyon fenerlen


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

In plaats van Umut Meraş kan je beter Ridvan Yilmaz uit de jeugd een kans geven, beter dan een speler halen die het vrijwel zeker niet gaat aankunnen bij BJK.

Emre Kilinç kan je achter de hand houden voor het geval van blessures en schorsingen, maar een basiskracht zal het zeker niet zijn.

Ik heb liever dat ze kijken naar Europese Turken met een Europese voetbalopleidin g in Duitsland, Nederland en Frankrijk. Dit soort Turken zullen het niet redden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen