Beşiktaş supporters willen Sergen Yalçin als trainer


sergenyalcin
Fikret Orman moet binnenkort een moeilijke keuze maken.
De voorzitter van Beşiktaş moet dan de nieuwe trainer bekend gaan maken. Orman heeft keuze uit ongeveer 6 trainers die Senol Günes gaan vervangen. 

Orman heeft de keuze uit: Mircea Lucescu, Abdullah Avcı, Sergen Yalçın, Okan Buruk, Guti en Tayfun Korkut. 

Gezien de meerderheid van de Beşiktaş supporters Sergen Yalçin als trainer willen zien, zal het een moeilijke keuze worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Sergen of Avci moet de nieuwe coach worden


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+3
H09

Sergen gaat never nooit met Fikret werken.+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6
+1

Dit lijken mensen niet te begrijpen. Sergen heeft iedere keer zijn contract ingediend bij zijn vorige clubs vanwege bemoeienis van bovenaf of vanwege het feit dat salarissen niet werden betaald. En dan gaat hij samenwerken met Fikret Orman? Plus nog het feit dat hij de kandidaat was van de concurrent van FO tijdens de verkiezingen.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Als je met Senol Gunes hebt gewerkt kun je met iedereen werken


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Wie heeft met Senol Gunes gewerkt, Sergen Yalcin? Hoe de fck kom je met zo’n reactie aanzetten na wat Bona gezegd heeft? :D Het gaat er niet om met wie Fikret Orman werkt, maar om met wie Sergen Yalcin werkt.

Het gaat juist om wat Fikret Orman allemaal verkeerd doet, dus bemoeienis met de transfers, keuzes en salarissen niet betalen. Senol was juist de type die stil bleef en er (bijna) nooit wat van zei, ookal werd elk seizoen zijn beste speler(s) verkocht.

Bona heeft gelijk, Sergen heeft een ego zoals jij ook zei, maar die ego is niet alleen tegen mensen buiten de club, maar ook binnen de club. Je moet je niet met zijn zaken gaan bemoeien en de spelers moeten al helemaal niet gedemotiveerd zijn puur door een achterstallige salaris.

Sergen is een no go in samenstelling met Fikret Orman, maar die eikel wilt Lucescu naar de club halen, waar ik zwaar op tegen ben.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

BJK1903Kartal, Sergen en Senol zijn juist tegenpolen. Senol ziet veel door de vingers, Sergen doet dat niet. Zelfs niet als het Besiktas betreft, want hij was eerder al jeugdtrainer bij ons en nam ontslag toen hij zag dat er helemaal geen beroep op de jeugd werd gedaan en dat zijn werk voor niets was.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen