FC Porto hengelt naar diensten Ricardo Quaresma


aquaap
Ricardo Quaresma(35), speler van Besiktas, lijkt uit te mogen kijken naar een andere club

Senol Gunes, de trainer van de “Kartallar”, ziet voorlopig nog geen vaste waarde voor volgend seizoen in de oud-speler van FC Porto en heeft de clubleiding geadviseerd dat Quaresma mag vertrekken. 
 
Er zijn een paar gegadigden. Zo zouden Sporting Lissabon en FC Porto de speler graag zien schitteren voor de club. De Portugese grootmacht FC Porto lijkt de meeste kansen te hebben om de Portugese aanvaller in de zomer over te nemen voor 1,5 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Zou mooi zijn..
Dan vertrekt hij bij ons door de voordeur en kan hij daar zijn carriere mooi afsluiten.

Wij moeten snellere spelers hebben aan de buitenkant.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Porto wilt hem niet, en Quaresma wilt niet weg omdat hij nergens anders op de wereld zoveel aandacht krijgt als in Turkije. Ik geloof hier niks meer van.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen