Beşiktaş legt deze week hoogstwaarschijnlijk Bernard Mensah vast


bernardmensah
Fikret Orman heeft de verkiezingen gewonnen dus binnenkort gaan we grote veranderingen zien bij Beşiktaş.
De Turkse media meldt dat Beşiktaş deze week hoogstwaarschijnlijk Bernard Mensah gaat overnemen van Atletico Madrid. De 24-jarige centrale middenvelder heeft dit seizoen op huurbasis gespeeld voor Kayserispor en wist in 24 wedstrijden 3 goals en 1 assist te maken. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Ik hoop het, zou een gerichte transfer zijn voor volgend seizoen.

Mensah-Dorukhan-Ljajic

Middenveld met een gemiddelde leeftijd rond de 24/25. Dat hebben we jaren niet meer meegemaakt bij BJK, bovendien zijn het stuk voor stuk ook goede spelers.

Als we 2 donkere flankspelers, 2 jonge backs en een CV kunnen halen, zitten we wel goed in principe. Daarna kunnen we nog wat jagen om Europese Turken, die (bijna) niets kosten.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

sizden bir sik olmaz reis bosuna kasma+: 2525
-: 10
R: 7700
Level 5
+1

Wat maakt het uit Alba?

Onze enige kans is net als voorgaande jaren weer met 20 pt voorsprong op Gs kampioen worden, want als we gelijk opgaan zullen de scheidsrechters weer de boel gaan belazeren


+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5

Miko paralar nerede?


+: 57
-: 0
R: 214
Level 3
+1

Burak
Transfer. Ljajic Transfer
Dorukhan mensah
Transfer. Transfer vida gokhan
Karius

ik hoop dat besiktas ver gaat komen in de Cl of europa league .

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen