Quaresma: “Ik sta achter mijn handtekening, maar …”


q7v2
Iedereen vraagt zich af wanneer Ricardo Quaresma gaat vertrekken bij Beşiktaş. De Portugese sterspeler heeft tot medio 2020 een doorlopend contract bij Beşiktaş en heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb een handtekening gezet onder een contract. Daar sta ik tot het einde achter, maar dat kan niet alleen omdat ik het wil. Mijn club moet dat ook willen. Wat voor een besluit mijn club gaat nemen, ik heb er respect voor. Mijn familie en ik hebben het goed in Turkije en zijn erg tevreden. Ik heb hier veel vrienden en we hebben hier veel successen geboekt. Wij zullen nog 2 weken gaan strijden. Er is van alles mogelijk. Wij willen minimaal de Champions League bereiken.” 

De 35-jarige Quaresma heeft in 32 wedstrijden 4 goals en 14 assists gemaakt. 

Moet Quaresma blijven of vertrekken?
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 60
-: 0
R: 284
Level 3

Lan gittigin gün bayram edecem. Elke transferperiode flirt hij met andere clubs en jankt hij dat hij naar Porto wil. Sonunda köpek gibi geri geliyo ve maalesef taraftarimiz Quaresma sevdasindan vazgecmiyor.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ziet er naar uit dat hij zijn contract gewoon gaat uitdienen en ze hebben niet de ballen om hem weg te doen. Dan moeten we op de één of andere manier van Lens af zien te komen.+: 3012
-: 10
R: 8479
Level 5

Van mij mogen ze allebei weg. Maar als ik mocht kiezen liever die dikzak van een Lens. Quaresma is op 36 jarige leeftijd nog steeds afgetraind en geeft alles, dat kan je van die nutteloze Lens niet zeggen. Daarnaast kan hij gewoon niet voetballen, weg ermee


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

'Geeft alles'. Komt niet mee verdedigen, zet geen sprintjes in naar voren, gaat geen duels aan, passeert nauwelijks meer een tegenstander. Wat hebben we dan aan zijn 'afgetrainde' lichaam? Je hebt geen sixpack nodig om iedere wedstrijd 40 voorzetten te geven en 30 keer de bal te verliezen. Dat kunnen jij en ik ook. Die 'dikzak' Lens pakt wel ballen af, hij gaat wel de duels in, hij trekt wel sprintjes en hij komt mee verdedigen. Dus als we het puur gaan hebben over het fysieke uiterlijk, heb ik liever de dikzak.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen