Wie moet volgens jou de nieuwe trainer van Besiktas worden?


sergenokan
Over twee speelweken maakt Besiktas zijn nieuwe trainer bekend.
Er gaan namen rond zoals Guti Hernandez, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı, Okan Buruk en Rıza Çalımbay. Gezien Şenol Güneş over 2 speelweken het Turks elftal gaat trainen, zal een van deze heren de nieuwe trainer van Besiktas worden. Guti Hernandez heeft tegen de Spaanse media aangegeven dat hij na de zomer als hoofdtrainer wil verder gaan bij een club en niet meer als hulptrainer wil werken. 

Wie moet volgens jou de nieuwe trainer van Besiktas worden?
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 60
-: 0
R: 284
Level 3
+2

Ik hoop op Sergen of Okan Burak. Liefst zag ik Guti maar als we realistisch gaan kijken is dat onmogelijk. Guti begrijpt de gang van zaken in Turkije niet. Burada hakemlerle, medyayla bas edemez.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Sergen zal nooit samenwerken met dit bestuur, Calimbay zie ik niet als een kandidaat, Okan zullen de supporters niet accepteren. Het wordt denk ik Lucescu of Abdullah Avci. Ik kan niet echt een keuze maken tussen die twee, want ze hebben allebei plus- en minpunten. Als we het volgend seizoen weer ingaan met een redelijk ervaren ploeg, is Lucescu de geschikte kandidaat. Als we gaan beginnen aan een verjonging, heb ik liever Avci.+: 115
-: 10
R: 455
Level 3

Kemal ozdes? Misschien


+: 3012
-: 10
R: 8479
Level 5
+3

In Tr moet je ego hebben.

Dus kandidaat nr1 is Sergen voor mij. Die heeft skijt aan Terim en andere egotrippers en geniet respect in heel Turkije.

Abdullah Avci mag ook.

Guti verdient het ook maar is niet opgewassen tegen de hele heisa eromheen. In Turkije wordt het kampioenschap vaak niet op het veld beslist, kijk maar naar de afgelopen weken.


+: 14
-: 0
R: 11
Nieuw

Inderdaad, iemand die schijt heeft aan terim. Sergen moet indd komen, takimi ve kendisi ucar! Guti zou mooi zijn, maar indd hij zou de druk niet aan kunnen.


+: 27
-: 0
R: 177
Level 3

Bence yönetim çoktan Abdullah Avciyla anlaştı, ligin bitmesini bekliyorlar, öbür isimler bence fasofiso.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen