“Beşiktaş heeft nog steeds kans om kampioen te worden”


demirkol
Mehmet Demirkol, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over het kampioenschap.
“Beşiktaş heeft nog altijd kans om kampioen te worden. Als Galatasaray gelijkspeelt tegen Başakşehir, en als beide clubs hun laatste wedstrijden gelijkspelen en Beşiktaş zijn resterende twee wedstrijden wint, wordt Beşiktaş kampioen. Daarom moeten ze het niet opgeven. Niemand dacht dat Liverpool 4-0 zou winnen van Barcelona. Er zijn talloze voorbeelden uit de geschiedenis dat zoiets eerder is gebeurd.”

Stand na 34 speelweken:
1. Besiktas: 68 pnt
2. Galatasaray: 68 pnt
3. Başakşehir: 68 pnt

Stand (onderlinge resultaat):
1. Besiktas: 6 pnt
2. Galatasaray: 5 pnt
3. Başakşehir: 5 pnt
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 2525
-: 10
R: 7700
Level 5
+1

Mooi verhaal van Demirkol om kijkcijfers bij Bein sports hoog te houden.

Maar hij weet ook dat de competitie gemanipuleerd is en Gs de laatste weken elke week over de streep wordt geholpen.

Ook al spelen zij volgende week gelijk, in Sivas gaat Gs in geen honderd jaar puntverlies lijden, daar wordt wel voor gezorgd.


+: 1419
-: 0
R: 2106
Level 5

Wie had ooit gedacht dat Fener in 2006 geen kampioen zou worden? je veegt GS met 4-0 van de maat, wint met 3-2 in Trabzon om vervolgens met 1-1 gelijk te spelen tegen Denizlispor. Demirkol heeft gelijk, er kan van alles gebeuren, maar ik zie GS honderd procent winnen van Basaksehir, demedi demeyin, dat wordt weer een 2-0 net als vorig seizoen.+: 2525
-: 10
R: 7700
Level 5

Normaal kan dat, maar in deze lig waar Gs de laatste weken telkens wordt geholpen gaan ze dat niet toelaten. Het staat al vast.


+: 24
-: 0
R: 148
Level 3

Demirkool je weet het ook tffmhkbein helpen gs openlijk zoals laatste 2 weken de kampioen is met behulp van scheidsen duidelijk dit is tr he geen eu
Feto is nog steeds actief


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Hahaha dream on als als als jullie moeten zelf tegen Tb uit zorg eerst dat je die wint, anders verlies je laatste speeldag je 3e plek dat kan ook nog


+: 27
-: 0
R: 172
Level 3

Evet atı olan Üsküdarı geçti

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen