Video: Quaresma kan het nog steeds: Schot met links in de kruising


q7v2
We hebben al een tijdje niets meer van Ricardo Quaresma vernomen, maar de Portugese sterspeler van Besiktas heeft nog steeds een verwoestend schot in zijn linkervoet. Tijdens de wedstrijd tegen Alanyaspor liet hij zich gelden met deze granaatinslag: die tellen we hoor!

Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 99
-: 0
R: 397
Level 3

Hebben we gezien tegen gs , leek wel een tracktor die moeilijk op gang kwam


+: 2225
-: 10
R: 6998
Level 5

Hhaha sorry Error maar deze jongen vraagt gewoon om verbaal kapotgemaakt te worden.


Tracktor :facpal: , leer eerst schrijven aub.+: 9249
-: 0
R: 13848
Level 6
+1

Eerste doelpunt in 7 maanden. Als hij dit vaker doet is er geen probleem, maar meneer plakt liever aan de zijlijn en geeft 50 voorzetten.


+: 99
-: 0
R: 397
Level 3

Ja anders blijft het veld klein en krijgen de middevelders geen ruimte , probleem ligt meer bij de middeveld creeert te weinig en speelt te veel rond ipv naar voren, Drm zou ik kagawa en ozyakup opstellen dan gaat het beetje draaie , Pepe kon ook goed opbouwen de verdedigers die er nu staan kunnen alleen verdedigen en met de corners meegaan


+: 2225
-: 10
R: 6998
Level 5

Bona :
En hoeveel goals en assists heeft die dikke Lens?

Quaresma is over the hill, maar Lens is nooit op die hill geweest.

Fetoproducts:
Pepe kan goed opbouwen hahahah
Middenveld creeert te weinig wahahaha deze man. We zijn de meest scorende ploeg van de terugronde en Ljajic heeft al 10 goals en 10 assists of zo.

Als we ook net als jullie 30 penalty´s kregen waarvan de helft om niks dan stonden we nu 10 pt voor..


+: 18138
-: 0
R: 20646
Level 6

Aq Bona heeft er toch gelijk over?!

Galatasaraylilardan önce bide sen varsin, adam bisey diyo babana sövmüş gibi korumaya geçiyorsun. Niemand beschermt Lens, maar wat Quaresma deze wedstrijd deed, doet Lens elke wedstrijd, naar binnen lopen.

De Quaresma van de eerste periode deed dit graag, maar van deze zie ik maar weinig.

Lens, Quaresma, Töre allemaal wegsturen en met 0 wingers de transfermarkt opgaan.+: 2225
-: 10
R: 6998
Level 5

Oh daar heb je Quaresmaobsessi on weer hoor..

Zeg ik dat hij ongelijk heeft dan? Maar jullie verkozen Lens boven hem, dat in geen honderd jaar. Die gast komt letterlijk zijn zakken en buik vullen, kan niet eens meer sprinten, goals en assists zijn nergens te bekennen en incasseert 2 mil per jaar.

Zowiezo weg met al die kapotte spelers, weggegooid geld

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen