Beşiktaş wint van Alanyaspor en hoopt op puntenverlies Galatasaray en Basaksehir


q7
Beşiktaş heeft de hoop om het kampioenschap of een Champions League-ticket nog altijd niet opgegeven.
De Turkse topclub won maandagavond in eigen huis met 2-1 van Alanyaspor. Doelpunten kwamen van Adem Ljajic en Ricardo Quaresma (Prachtig doelpunt). De enige tegentreffer kwam van Caner Erkin (eigen doelpunt). Beşiktaş komt hierdoor op 62 punten en heeft 4 punten minder dan Galatasaray en Basaksehir. Die clubs treffen elkaar volgende week in het Türk Telekom stadion. Alanyaspor heeft 42 punten en staat 7de.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (25) 


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5
+1

Wat een troosteloze wedstrijd maar op Senol Gunes na valt niemand iets te verwijten. Bu çocukların emeklerini çalanların Allah belâsını versin.

We speelden als een slachtoffer van een jarenlange fraudezaak, en op een paar leuke momenten zat er totaal geen scherpte en inspiratie in ons spel..

Burak had er duidelijk geen zin in omdat het kampioenschap weg is gefraudeerd, maar toch hadden we een dozijn vol kansen.

Quaresma was matchwinner en liet zien dat zelfs op zn laatste benen hij 5 klassen beter is dan die armzalige Lens die er weer in kwam samen met die andere amateur Necip en er niks van bakte.

Respect voor onze terugronde, maar ik ben blij dat we afscheid nemen van Senol Gunes en een aantak oude spelers. Als eerste moeten Lens, Necip en Caner weggegooid worden. Wat een amateurs zijn dat..


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

+Quaresma en Adriano. Ze zitten achter verschillende jonge Turken aan, laat die maar komen. Ik heb genoeg val al die oudjes.+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Die ook ja maar die verdienen een eervol afscheid.

Lens, Necip en Caner mogen langs de achterdeur gedumpt worden.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Adriano verdient inderdaad een eervol afscheid.


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Met deze tff en scheidsrechters gaat fetosaray geen punten verliezen.


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Waarom moet beINSports de volume omlaag zetten dan?+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+3

Sana Beinsport'u anlatayim. Lig TV'de UA amigoluk yapan oç Musa Çözen denen hinziri çaliştiran, hala UA amigolari çaliştirir. Donk'un Rize maçindaki kamerayi hemen çekiyorlar mesela...

Federasyondan Hakemlere, Spor kanallarindan Saraya kadar hepsi çürük. Birisi değişerek diğerini çözmuyorsun.

P.S. ik heb een geluidsopname van Lig TV editor Musa Çözen uit 2012 die alle spelers van de tegenstander van Gala uitscheldt. Istersen pm ile gönderim.


+: 369
-: 0
R: 853
Level 4

Was een slaapverwekkend e wedstrijd. Gelukkig hebben we zakelijk de 3 punten gepakt door een geweldige goal van Quaresma


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4
+1

Jullie zeggen het zelf dat je er niks van bakte , jullie spelen niet eens tegen gs en toch weten jullie Gs weer bij te betrekke dan kan maar 1 ding betekenen namelijk dat je ptst hebt opgelopen , mischien wordt het tijd voor psycholoog of paar tabletten anti-depressiva ’s


+: 57
-: 0
R: 214
Level 3

die gene die feto met Galatasaray vergelijkt wallah Schaam je diep die mensen moeten gelijk hulp zoeken
eerlijk gezegd was de positie van onyekuru 100 % geen penalty
caner erkin raakt hem misschien aan maar dat kan je nooit van zo ver zien
ik geef het teminste toe
maar als je kijkt naar dit seizoen kan je niet zeggen dat Galatasaray door de scheidsrechters heeft gewonnen.+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5
+1

Nou, tenminste 1 gs li die normaal kan reageren.

Het gaat niet om heel het seizoen, het gaat weer om de laatste weken.

In de rest van het seizoen is Gs een paar keer genaaid maar ook een paar keer flink geholpen (Antalya, Trabzon etc.) maar deden Terim en Albayrak net of hun alleen genaaid werden.

Besiktas is vaker genaaid en bijna nooit geholpen, Basaksehir idem maar toch kwam Albayrak beweren dat ze hun kampioen wilden maken.

En na de match tegen Fener, bezochten de de MHK en sindsdien is het elke week raak ( Kayseri, Besiktas en Rize).

En dit is al heel vaak gebeurd, vandaar dat mensen het zat zijn.

Tegen ons waa Bulent Yildirim gewoon een 12e man, tegen Trabzon was Umit öztürk dit ook, en wat er zaterdag in Rize gebeurde bij een verloren wedstrijd kun je gewoon niet beschrijven.

Pure fraude


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+6

We komen er niet zomaar mee. Heel opvallend dat begin jaren 90 Turkse spelers van Gala banden hebben met die rat Fethullah Gulen. Fethullah was toen namelijk nog 'goed' en 'islamitisch'. Dan heb je nog zo'n fedocu rat genaamd Mehmet Ağar. Voor het geval je hem niet kent, hij is een zeer vage type in de Turkse overheid en rara, Terims beste vriend. Terim en co bezochten hem vaak toen hij in de gevangenis zat en zijn zoon is een trouwe akp minister.

Dit is waarom we GS met Gulen verbinden.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Wel raar dat de meeste mensen die zijn opgepakt, wegens feto zijn van fener en besiktas.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Domme sukkel niet alleen gs spelers had banden met hem , ook andere spelers en verschillende overheid functionarissen en bijna 70% van bevolking , omdat toen de problemen van het heden niet aan de orde waren , deze man heeft nooit in de voetbalwereld een rol gespeeld , het ware goed gelovige spelers die dachten dat hij of denken mischien nog steeds dat hij een hoog islam geleerde is of was , ook Erdogan was met hel bevriend en hij was adviseur van de overheid als het om islam ging , wees concreet en kom niet met die bullshit , we weten ook dan Fikret maffia praktijken runde en Aziz yildirim geen zuivere koffie is en dan wil ik het niet eens over Koc hebben de vieze zionist maar op het veld moeten de spelers doen en ook al heb je veel geld en invloed dan nog gaat het erom wat er binnen de lijnen gebeurt kwaliteit geeft de doorslag niet de grote mond


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+2

H09

Even een feitje over het Erdo regime... fedocu is tegenwoordig een persona non grata in Turkije. Je kan de meest linkse politicus ook beschuldigen een fedocu te wezen. En iedereen die je gelooft. GS fan pages die dit plaatsten kwam gelijk na de coup van 2016 om zich te beschermen voor non verbale aanvallen vanuit de FB en BJK hoek. Wat wel een zekerheid is dat Hakan en Arif onder andere trouwe cemaat volgelingen waren. Akpciler zoals Aly*rr*k en Terim waren ook fedocu omdat AKP dat goed afbeelde. Maar zij hebben 'afstand' genomen van de cemaat. Voor Tayyip. Dit kijkt niet meer naar of je echt de cemast steunde of tegen ze was. Als je na 2013 tegen Tayyip bent ben je wss fedocu. Ook al was je dat voorheen wel en nu een Tayyip aanhanger zoals onze Bekir Irtegun.

Nog opvallender is dat de AKP net als in 2015 weer GS voortrekt. Hatirlamadiysan , Aly*rr*k sezon ortasi takimi birden Saraya goturtmuştu. Sinds Ünal Aysal was verdreven was akp weer goed gezind over Gala.

Bu sene GSnin adi çok kotuye çikti. Seneye Trabzonspor veya Beşiktaş şampiyon olursa şaşirma. In 2021-2022 zijn jullie gegarandeerd weer kampioen want dan is de rust gekeerd. Bu ulkede kim biat ederse ona ödül verirler. Hoeveel AKP yalakali heb je bij GS, BJK en FB? Ali Koç Fiko ve Aly*rr*k yada Terim gibi akpci değil. Hij is keihard centrum-links (CHP).

GS de AKP ye biat edenler bi gitsin gel gör Saray size göz yumar mi... Rizeli Abdurrahime kizma okadar Stuxcum...+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

Error kan weer niet tegen de waarheid en verwijderd mijn berichten.

Haha, bukadar mi taraflisin Error.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Ja is kinderachtig alle Gs comments worden verwijderd , het lijkt wel fbjk forum


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Nee, iedereen is die criminele bende van jullie beu. Niemand neemt jullie club nog serieus. Jullie hebben eigenhandig heel het Turkse voetbal vernietigd..


+: 57
-: 0
R: 214
Level 3
+1

ik snap het wel toen gs geholpen werd zei fatih terim hakemlerde hata yapabilir
En wanneer ze genaaid werden zegt die dat niet
maar wat wel ver gaat is Over matchfixing en İemand willen doodschieten beginnen+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5
+2

Ze hebben een goal afgenomen van Alanyaspor maar matchfixing GALATASARAY :facpal:


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Sen gonuşma soner, taraftarlar hakemleri, MHK’yi, TFF’yi protesto etti bütün maç, böyle kararlar senin gibi dandik Geselileri sevindirmek, heveslendirmek için yapiyorlar Beşiktaşin maçında yanlış kararlar vererek. Bu ayni hakem geçen hafta bizi iyi bi skti, yetmedi direge otuturdu. Yani anliyacağın o ki, boş işler peşindesin.


+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5

Senin gibi.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Hele moeizame overwinning, volgende week wordt het een hele lastige wedstrijd. De 3e plek is waar we het seizoen zullen eindigen, dat zie ik niet meer veranderen. Iedereen wacht op het einde van het seizoen, dat was wel duidelijk. De supporters hebben ook laten horen wie ze als de nieuwe trainer willen zien, maar Sergen was de kandidaat van Hürser Tekinoktay. Ik zie hem echt niet samenwerken met Fikret Orman.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Sowieso moet bjk tege trabzon ik ze die niet 1,2,3 winnen denk gelijk of verlies


+: 1419
-: 0
R: 2106
Level 5

Haha, geen één Besikasli verwacht een titel, die weten heel goed dat GS en Basaksehir niet gaan gelijkspelen en dat sowieso GS de laatste wedstrijd van de competitie niet gaat verliezen. BJK eindigt hooguit tweede.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen