"Op een dag wordt Sergen Yalçın de trainer van Besiktas"


aserge
Rıdvan Dilmen heeft gisteren nogal opmerkelijke uitspraken gedaan over de stand van zaken bij Besiktas.

"Iedereen heeft het in Turkije door dat Sergen Yalçın een goede trainer is. Belangrijkste is dat hij dit een lange periode vol gaat houden. We hebben het telkens over trainers zoals Fatih Terim, Şenol Güneş en Mustafa Denizli. Besiktas had eerder beweert dat ze een 3-jarig contract hadden aangeboden aan Şenol Güneş, maar Şenol Güneş heeft dit ontkend. Op een dag wordt Sergen Yalçın de nieuwe trainer van Besiktas. Sommige mensen zijn niet bang voor de dood, ze zijn niet bang om een tegendoelpunt te krijgen. Sergen Yalçın maakt zo het verschil."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Met een Alcoholist Bir bok olmas


+: 1050
-: 0
R: 2134
Level 5
+1

Daarom is hij een professionele voetbal trainer en zit jij op Turksvoetbal :facpal:+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Deze reactie heb je zeker geplaatst voordat we nog mochten eten , en als het Erna is gebeurt dan kan je beter je acount verwijderen , dommer dan dit kan niet


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Senin dedigine gore ozaman Guardiola'dan bir bok olmaz. Oda alkol iciyor.


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Mensen die alcohol drinken zijn niet perse alcoholist , mensen die er misbruik van maken , Sergen is ook zo 1


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

misschien ben je het niet me eens, maar ik vind het wel knap dat hij 7e staat met een club als Alanyaspor+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Ja dat is ook zo, alleen bij een club als bjk moet je zogenaamd presteren en vraag me af of hij met zijn ervaring en onder druk beter zal doen , hooguit wat aanvallender voetbal , maar kwa keuzes of inzicht zal het meevallen, vergeet niet dat Alanya tegen topclubs niks te verliezen heeft dus dat voetbalt voor hun makkelijker , Drm zijn dit soort ploegen moeilijker om je punten te halen , als je snel de 1 en de 2 -0 maakt kun je uitlopen en anders geef je ze het gevoel dat er wat te halen valt


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Sergen zou mooi zijn maar ik denk dat het Lucescu gaat worden

Het liefst heb ik Avci

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen