Beşiktaş voorzitter praat over matchfixing Galatasaray


fikretorman3
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft gereageerd op de vreemde gebeurtenissen die plaats hebben gevonden tijdens het competitieduel tussen Rizespor – Galatasaray en Galatasaray – Beşiktaş.

Als ze deze scheidsrechters niet schoonmaken, dan moeten ze ook niet op die posities zitten.
Dit is mijn derde en automatisch de laatste congres bij Beşiktaş. Als ik de verkiezing win, zal dit mijn laatste tijd bij Beşiktaş worden.
Alle kampioenschappen van Beşiktaş zijn schoon.
Er zijn scheidsrechters die de wedstrijd al voordat de wedstrijd is begonnen afspelen in hun hoofd. Ze hebben een rekenmachine in hun handen en berekenen alvast hoeveel geld ze krijgen voor het VAR-systeem, en bepaalde wedstrijden. Wij betalen hun salaris. Er zitten ook scheidsrechters tussen met slechte bedoelingen. Dit soort scheidsrechters moeten schoongemaakt worden van het Turks voetbal. 
Tijdens de wedstrijd tussen Rizespor – Galatasaray zijn er abnormale dingen gebeurd. Net als bij de wedstrijd tussen Galatasaray – Beşiktaş. Scheidsrechters die totaal niet weten wat de voetbalregels zijn, stonden daar aan het roer. Als er gisteren een Galatasaray bestuurslid achter het VAR-systeem zat, geloof mij, zelf hij kon dat soort beslissingen niet nemen. 
Welke besluiten scheidsrechter Bülent Yıldırım heeft genomen heeft de hele wereld gezien.
Dit soort scheidsrechter maken het Turks voetbal kapot.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 5119
-: 0
R: 6215
Level 5
+1

Herkesin ADALETİ Şaşar, ALLAHIN ADALETİ ŞAŞMAZ!


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Sodemieter lekker op met je uitspraken idioot. Beetje zieltjes proberen te winnen voorafgaand aan de verkiezingen. Achteraf kan iedereen praten. We spelen al jaren achter elkaar in de laatste weken van het seizoen uit tegen Galatasaray en pas nu heeft hij daar een opmerking over.

Waarschijnlijk zal hij weer herkozen worden, maar ik geef geen cent meer uit zolang hij de voorzitter is. En iedereen die dat wel doet is een stommeling.+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Aynen Bona. Weg met Orman. Hij is net zo corrupt als fetosaray.


+: 10
-: 0
R: 76
Level 2

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen