Beşiktaş voorzitter praat over matchfixing Galatasaray


fikretorman3
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft gereageerd op de vreemde gebeurtenissen die plaats hebben gevonden tijdens het competitieduel tussen Rizespor – Galatasaray en Galatasaray – Beşiktaş.

Als ze deze scheidsrechters niet schoonmaken, dan moeten ze ook niet op die posities zitten.
Dit is mijn derde en automatisch de laatste congres bij Beşiktaş. Als ik de verkiezing win, zal dit mijn laatste tijd bij Beşiktaş worden.
Alle kampioenschappen van Beşiktaş zijn schoon.
Er zijn scheidsrechters die de wedstrijd al voordat de wedstrijd is begonnen afspelen in hun hoofd. Ze hebben een rekenmachine in hun handen en berekenen alvast hoeveel geld ze krijgen voor het VAR-systeem, en bepaalde wedstrijden. Wij betalen hun salaris. Er zitten ook scheidsrechters tussen met slechte bedoelingen. Dit soort scheidsrechters moeten schoongemaakt worden van het Turks voetbal. 
Tijdens de wedstrijd tussen Rizespor – Galatasaray zijn er abnormale dingen gebeurd. Net als bij de wedstrijd tussen Galatasaray – Beşiktaş. Scheidsrechters die totaal niet weten wat de voetbalregels zijn, stonden daar aan het roer. Als er gisteren een Galatasaray bestuurslid achter het VAR-systeem zat, geloof mij, zelf hij kon dat soort beslissingen niet nemen. 
Welke besluiten scheidsrechter Bülent Yıldırım heeft genomen heeft de hele wereld gezien.
Dit soort scheidsrechter maken het Turks voetbal kapot.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (18) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+2

Fiko moet zijn bek houden. Na de wedstrijd zei hij helemaal niks. Voor wie hij zwijgt is mij een raadsel.

Je hebt heel de jaar niks gedaan. Dat terwijl je om een melkbeker de grootste heisa maakte. Lol gtfo here...


+: 2931
-: 0
R: 2655
Level 5
+2

Fikret Orman: "Bu hakemler bizim, sahip çıkmamız lazım. Hepsi pırıl pırıl insan." (24.10.17)

Orman: "Her maçtan sonra hakemleri kamuoyu önünde cezalandırırsak ortada hakem kalmaz." (06.12.18)

Orman: "Hakemleri temizlemeden artık ortalıkta gezmesinler." (12.05.19)

SAMPIYON CIMBOM YAZDIRACAĞIZ!+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+4

Ja, zo win je die steun van je supporters terug vieze hypocriet. Ironisch dat hij over Rize praat terwijl zij door een niet gegeven penalty tegen jullie in 2016/2017 zijn gedegradeerd.

En sommigen demoniseerde Mustafa Cengiz om veel mindere uitspraken maanden geleden. Maar deze voorzitters worden waarschijnlijk niet eens gestraft. Sorarsan gsff len mq.

Kampioen van het huilen 2018/2019 mensen. Besiktas!


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Fiko wint niks meer van de fans. Kijk maar op social media, de fans willen wel zijn bloed. Wat zeggen we dan over dat Rize's kansen op Europees voetbal nu zo goed als naar de kl*ten is doordat Gala weer werd geholpen? Dat was laatst nog.


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+2

Het was ook sarcastisch. En ik geef alleen aan dat hij de laatste is die mag praten.


+: 21
-: 0
R: 53
Level 2
+4

Tv.net is je leven geworden, niet alleen van jou maar van de meeste hier. Zielig man, met heel je hart je favo club verdedigen op een site als tv.net waar alleen troll mensen zitten :D.

Je doet het zodat je je beter kan voelen maar je zal niemand overtuigen. Je kan beter op fanatik facebook pagina een reactie waar 1000den mensen reageren plaatsen.

Hoeveel heeft gala gestort op je bankrekening :D+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+3

Liever een plek die serieuze GS-supporters nodig heeft dan de zoveelste op een random forum. Daar worden toch al meestal meningen gedeeld waarin ik mezelf kan vinden.

Verder overschat je hoeveel tijd er precies ingaat in een paar reacties. Valt prima te combineren als ik toch op een PC bezig ben. Beter dan tijd besteden om 1 zure reactie te typen omdat je niks inhoudelijks te zeggen hebt.

Stoer hoor, die poging tot een psycho-analyse van je. :tok:


+: 21
-: 0
R: 53
Level 2
+3

O dat zeker vattier.

Ik lees tv net omdat ik Murat ken maar af en toe is het leuk om te lezen wat de leden hier typen.

Je mag zoveel over mii zeggen terwijl je mij hier nooit ziet typen terwijl je een persoon eerder kent als die elke dag minimaal 20 reacties plaatst.

Als je vind dat jr gelijk hebt en het lukt je niet om de kinderen hier te overtuigen is het zonde om hier tijd aan te geven. Hoe mooi je reactie ook is het wordt gezien als een kinderachtige comment waar je alleen je club wilt beschermen.

Erg zonde dat je hier mensen wilt overtuigen.

Ik ga verder met het stoer zijn op andere websites jij nog succes op tv.net

Laten we hopen dat gala het volgend jaar goed doet in Europa want een makkelijker groep als dit jaar (makkelijkste ooit voor een turksr club) zullen ze niet meer krijgen.

Zet ons niet voor schut zoals alle turkse clubs dat wel is gedaan heeft, maar niet 2 keer alsjeblieft


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+2

Veel plezier? Het boeit me echt geen ene reet wie je kent en op welke sites je rondhangt. Speel maar lekker de elitaire lul online.

Waar wil je dat ik reacties type bijvoorbeeld? Ik zit ook heus wel op andere sites, alleen ik vind m'n reacties hier vaker nodig. En op zulke dagen is dat soms veel inderdaad. Maar dit is echt geen gemiddelde dag.

Niet dat het er toe doet, maar ik ben overigens ook 'maar' 23. Je overschat het aantal echte kinderen enorm. En zelfs die kinderen lijken mij mentaal veel verder dan jij.


+: 21
-: 0
R: 53
Level 2

Leden die constant schelden, persoonlijk provoceren en andere constant verlagen is kinderachtig dus maakt het hen kinderen. Dit is te lezen toch?

Dankje voor het persoonlijk gaan. Je hebt jezelf al wat bewezen terwijl je 8 jaar jonger bent.

Je Favo clubje gaat boven de opvoeding zo te zien, geen respect. Ik had je beter verwacht vergeleken de mensen die hier schelden, verlagen, provoceren wat hun kinderachtig maakt ja..

Dit is mijn laatste reactie op jou. Ga maar verder met je clubje verdedigen.

Hoop dat gala het ver schopt en dat jij je eigen leven daardoor niet verwaarloosd.

Hadi ciao. Ik ga het ook niet lezen, dat beloof ik je.+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5

Hahah weer iemand die jouw zielige vertoning met de grond gelijkt maakt Vrattier..

De manier waarop jij praat brengt bij iedereen misselijkheid naar boven..

Je weet dondersgoed wat voor criminele fetöbende je club is , dit ziet iedereen wekelijks met eigen ogen. Je kan blijven praten over een kampioenschap die al zn waarde heeft verloren, jullie gaan ons volgend jaar weer voor schut zetten in Europa want daar kun je niet oplichten. Dus hou jezelf maar gek met je gemanipuleerde kampioenschappe n, de meesten hier weten wel beter..


+: 5076
-: 0
R: 6085
Level 5
+1

Herkesin ADALETİ Şaşar, ALLAHIN ADALETİ ŞAŞMAZ!


+: 9266
-: 0
R: 13884
Level 6
+1

Sodemieter lekker op met je uitspraken idioot. Beetje zieltjes proberen te winnen voorafgaand aan de verkiezingen. Achteraf kan iedereen praten. We spelen al jaren achter elkaar in de laatste weken van het seizoen uit tegen Galatasaray en pas nu heeft hij daar een opmerking over.

Waarschijnlijk zal hij weer herkozen worden, maar ik geef geen cent meer uit zolang hij de voorzitter is. En iedereen die dat wel doet is een stommeling.


+: 4872
-: 0
R: 9215
Level 5

Aynen Bona. Weg met Orman. Hij is net zo corrupt als fetosaray.+: 10
-: 0
R: 75
Level 2

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen