Oğuzhan Özyakup levert shirtnummer 10 aan Adem Ljajic


oguzhanozyakup
Oğuzhan Özyakup kan niet wachten op het vertrek van trainer Şenol Güneş.
De 26-jarige voetballer presteert de afgelopen 2 seizoenen zeer ondermaat en wil na de zomer met een nieuwe hoofdstuk beginnen bij Beşiktaş. Hiervoor gaat hij ook zijn shirtnummer 10 inleveren aan Adem Ljajic. Ook gaat Oğuzhan Özyakup weer terug naar zijn oorspronkelijke positie: Centrale middenvelder. Hij zal niet meer als aanvallende middenvelder spelen wat Şenol Güneş jarenlang van hem heeft geprobeerd te creëren. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Deze jongen kan het nog waarmaken heb de indruk dat ook door Gunes komt dat hij niet meer speelt zoals te voren, als Gs hem kan halen zal die zeker weer opbloeien


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Ya aq cok heveslesiniz sizde onu bunu almaya

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen