Officieel: Contract Aras Özbiliz met 1 jaar verlengd bij Beşiktaş


bjklogo2019
Beşiktaş heeft het contract van Aras Özbiliz met 1 jaar verlengd. Althans, dat meldt Duhuliye.com.
Het contract van de 29-jarige voetballer verliep eigenlijk in medio 2020, maar na een speciale afspraak tussen het bestuur van Beşiktaş en Aras Özbiliz is zijn contract tot 2021 verlengd. Toen Aras Özbiliz aan Willem II werd verhuurd, heeft Aras Özbiliz geen salaris ontvangen van Beşiktaş, maar als tegenprestatie is zijn contract dus verlengd. In die periode had Beşiktaş betalingsproblemen en zodoende hebben ze het ‘probleem’ dus met 1 jaar verschoven.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+2

Oke...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

FIKO RIVAYI AL MORUQ


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Dat je met zulke praktijken jezelf nog verkiesbaar kunt stellen..+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Ik denk dat het voor hem niet uitmaakt of hij wint of verliest. Als hij wint is hij weer de voorzitter van een Turkse topclub, en als hij verliest zal hij waarschijnlijk kandidaat worden bij de TFF-verkiezinge n. Grote kans dat hij die dan wint, dus hij komt hier hoe dan ook voordelig uit.

Het is nu aan de clubleden om hier wat aan te veranderen. Als hij wordt herkozen, kan het ze dus niks schelen wat er met de club aan de hand is. Ik ga dan ook geen cent meer uitgeven aan de club en iedereen die dat wel doet is een stommeling.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Fikret Orman'in kefil oldugu oyuncu degil mi bu? Kefil ise ödesin parasini bakalim. Waarschijnlijk dachten ze dat ze hem kwijt konden als hij het goed zou doen. Maar zelfs als hij de pannen van het dak had gespeeld dit seizoen, hij heeft een salaris van 1.5 miljoen euro. Welke idioot gaat dat willen betalen? En Aras zou zelf een idioot zijn als hij dat geld zou laten liggen, wat hij niet heeft gedaan want uiteindelijk gaat hij toch krijgen waar hij recht op heeft.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

Beşiktaş Yönetimi Aras Özbiliz'e bu yıl Hollanda ligine kiralık git para vermeyelim, sözleşmeyi 1 yıl uzatarız demiş. Böylelikle 1 yıl maaş ödemesi ötelendi. #Duhuliye

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen