36-jarige Atiba Hutchinson krijgt contractverlenging bij Besiktas


atiba
Besiktas heeft besloten om nog 1 seizoen door te gaan met Atiba Hutchinson.
Althans, dat meldt de Turkse media. Het contract van de 36-jarige Canadees verloopt deze zomer, maar wegens zijn goede performance wil het bestuur nog 1 seizoen gebruikmaken van de kwaliteiten. 
Verwacht wordt dat Atiba Hutchinson volgend seizoen een reserve speler wordt. Hij heeft dit seizoen in 24 wedstrijden 4 goals en 2 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij verdient het, een echte Besiktas-legend e, geen neppe. En hij kan je nog steeds 20-25 topwedstrijden geven, maar het probleem is dat wij meer van hem verwachten. Zelfde geldt voor Gönül. Mehmet Özcan van Eskisehirspor is een soortgelijke speler en we zouden al interesse in hem hebben. Als hij komt, kan Atiba in sommige periodes zijn rust pakken. Of we bieden Kaboré een mooi salaris aan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen