Kandidaat-voorzitter Beşiktaş belooft Gareth Bale


bale
Hürser Tekinoktay, kandidaat-voorzitter van Beşiktaş heeft zoals jullie weten een akkoord bereikt met John Benjamin Toshack als Sportief Directeur.
Mocht Hürser Tekinoktay op 12 mei de verkiezingen winnen van Fikret Orman, dan belooft hij Real Madrid-sterspeler Gareth Bal naar Beşiktaş te brengen. 
"Wij hebben gesproken met Toshack. Wij willen dat Toshack de transferbudget gaat coördineren. Hij heeft dit, toen hij bij Beşiktaş en Turkije was heel goed gedaan. Hij heeft Elvir Balic voor 15 miljoen dollar aan Real Madrid verkocht. Hij heeft Geremi van Gençlerbirliği naar Real Madrid verkocht. Nihat Kahveci naar Real Sociedad. Wij hebben van Toshack een Champions League-selectie voor 20-30 miljoen euro gevraagd. De trainer die wij willen is een Turkse trainer, maar hij heeft nu een doorlopend contract, dus ik ga geen namen noemen. Gareth Bale is een leerling van Toshack van vroeger. Hij zei 2,5 maand terug dat Gareth Bale ongelukkig was bij Real Madrid en dat hij tegen een gunstige huurprijs hem wel naar Beşiktaş kon brengen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+3

Lan aq birinizde tineri cekmeden su secimlere girin


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5
+1

Toshack liet destijds Ertugrul (aanvaller) als verdediger spelen. Resmen tasak gecti bizimlen.

We kunnen wel de kontharen van Bale huren. Lutfen yapmayin boyle gülünc haberler+: 7
-: 0
R: 39
Level 1
+1

Yapmayin yav :cry:
:P


+: 13
-: 0
R: 41
Level 1

Als dit echt zou gebeuren ren ik in me onder broek door de jumbo beloofd


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

en ik trek dan de rode string van BJK27 aan als hij niet gierig doet


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Als je een selectie hebt met een salarisbudget van 30 miljoen kun je Bale een salaris van 4 miljoen bieden. De vraag is of hij dat accepteert en of Real bereid is de rest van zijn salaris voor rekening te nemen, Toshack zegt blijkbaar van wel en het is een oud-leerling van hem. Maar zelfs als hij het accepteert, we hebben al een dure selectie. Je moet eerst van al die spelers afkomen voordat je aan Bale gaat denken. Tekinoktay riep een paar maanden geleden dat je Quaresma voor 10+ miljoen aan China of het Midden-Oosten kunt slijten, ik stel voor dat hij eerst daarmee begint.

Tekinoktay wil een buitenlandse en een Turkse technisch directeur. Toshack wordt verantwoordelij k voor de contacten met Europa en dan vooral Groot-Brittanië . Wat op zich geen verkeerd idee is, want het is nog steeds een grote naam in dat gebied. Maar als Turkse naam wilt hij Nihat Kahveci brengen, op basis waarvan breng je Nihat? Wat zijn zijn kwaliteiten, wat voor ervaring heeft hij? De vergelijking met Overmars wordt al snel gemaakt, maar Overmars heeft de opleiding die daarbij hoort gevolgd, hij heeft eerst ervaring opgedaan bij Go Ahead. Weer mooie verhalen van een kandidaat, maar in de praktijk moet het nog maar blijken of het goed uitpakt.

Voor de functie van hoofdtrainer heeft hij al een akkoord met Sergen Yalcin, dat gaan ze binnenkort waarschijnlijk bekend maken. Dus aan de ene kant heb je Toshack-Sergen, aan de andere kant Lucescu.+: 581
-: 0
R: 2171
Level 5

Hahahha hij is wel grappig.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen