Hoeveel gaat Şener Özbayraklı verdienen bij Beşiktaş?


sener
Beşiktaş is volop bezig om afscheid te nemen van grootverdieners binnen de club.
De Turkse topclub wil oa. Caner Erkin die 2 miljoen euro per jaar verdiend vervangen door Aziz Behiç die bereid is om voor 800.000 euro te spelen. Hiernaast meldt Fotospor dat Beşiktaş een akkoord heeft bereikt met Şener Özbayraklı voor 1,1 miljoen euro per jaar, met een 3-jarig contract. Verwacht wordt dat het nieuws binnenkort officieel aan de KAP aandelenmarkt wordt gemeld. 
De 29-jarige Şener Özbayraklı heeft een aflopend contract bij Fenerbahçe. In de zomer kan hij transfervrij vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Sener zou naar GS gaan toch? Misschien beter voor BJK. Gokhan alleen gaat niet meer. GS heeft toch al twee RB. Je kan hem als reserve houden en rouleren. Maar een rechtervleugel Lens/Quaresma-S ener lijkt me onaangenaam.


+: 9347
-: 0
R: 14272
Level 6

Een betere gaan deze gasten toch niet kunnen vinden, dus we moeten het maar doen met Sener. Als hij de druk van Gönül wat kan verlichten, ben ik al blij.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen