Einde seizoen voor Gökhan Gönül


gokhangonul2
Besiktas-rechtsback Gökhan Gönül komt dit seizoen hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie en kan Besiktas zodoende dus niet meer helpen in de titelstrijd.
Gökhan Gönül liep tijdens het duel met Galatasaray een hamstringblessure op. Het lijkt erop dat hij niet meer binnen 3 weken volledig kan herstellen. 
 
Gökhan Gönül was tijdens de derby tegen Galatasaray een van de spelers die heel erg boos was op scheidsrechter Bülent Yildirim.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Atiba en Gönül kunnen blijven, maar er moet echt een vervanger gehaald worden voor deze twee. Gönül heeft dit seizoen al iets van 40 wedstrijden gespeeld, dat kan hij niet meer aan, net als Atiba. 25-30 is het maximale wat deze twee ons kunnen geven.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen