Beşiktaş neemt afscheid van deze 12 spelers


q7ljajic
Eind dit seizoen gaat Beşiktaş een grote reorganisatie doorvoeren. Volgens het nieuws van Takvim gaat de Turkse topclub afscheid nemen van maar liefst 12 spelers.  
De contracten van Tolga Zengin, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre en Adriano verlopen en die worden niet verlengd. Het contract van Shinji Kagawa wordt ook niet verlengd. Ricardo Quaresma, Medel, Mirin, Roco, Lens en Larin worden allemaal verkocht of verhuurd. Als er een goed bod komt, wordt Vida verkocht. Adem Ljajic wordt met transfersom overgenomen van Torino. Er gaan hiernaast nog geruchten rond dat het contract van Atiba niet wordt verlengd.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 676
-: 0
R: 1992
Level 5

Allemaal
Prima sta er volledig achter


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Ee kim kaldı?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen