Newcastle-scout: "We zijn nog niet overtuigd van Dorukhan"


adoor

Dorukhan Tokoz maakt op dit moment veel indruk met zijn spel bij Besiktas en Turkije. De Newcastle-scouts hebben Dorukhan al een tijd gevolgd.


"Wij hebben hem vaak zat bekeken, over hem gedebatteerd, maar vonden hem niet goed genoeg", vertelt jeugdscout van Newcastle aan de Turkse pers. "Er waren te veel twijfels over zijn voetbalkwaliteiten. Iemand kan fysiek heel sterk zijn op zijn vijftiende, maar vaak valt dat voordeel weg als hij achttien is."

“Wij zijn nog altijd niet overtuigd van zijn kwaliteiten. Op voetbalgebied komt hij soms te kort. "Bij enkele wedstrijden leek het meer een bulldozer, hij liep door alles heen. Op een gegeven moment moet je er ook voetballend uit komen. Ik moet het nog zien. We blijven hem volgen"

Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5
+2

Oyle deyip ucuza almak istiyor.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Ik moet zeggen dat hij echt beter mag passen. Voor de rest doet hij het wel best goed, maar in de zomer vertrekken is veel te vroeg. Minimaal nog een seizoen blijven.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Qua voetballende kwaliteiten kan hij niet tippen aan Oguzhan, daarom zijn we met Oguzhan wel kampioen geworden. Dorukhan rent veel, hij pakt ballen af, hij zoekt de goal op, hij schiet op doel, hij verdedigt mee, maar hij is geen echte nummer 8.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen