Kagawa klaagt over meer speeltijd bij Besiktas


kagawanieuw1
Shinji Kagawa begint langzamerhand zijn stem te laten horen bij Besiktas. De Japanse voetballer klaagt over dat hij meer speeltijd had gewild in de derby tegen Galatasaray.
"Ik kan niet zeggen dat ik heb kunnen genieten van de derby. Voor de wedstrijd dacht ik dat er een goede sfeer zou zijn en daarom wou ik meer speeltijd van onze trainer. Ik heb niet goed gespeeld. Om beter te presteren, moet ik meer speeltijd hebben. Daarom ben ik teleurgesteld. Ik heb te weinig speelminuten in de derby gekregen. Ik had meer speelminuten kunnen krijgen, en dat maakt mij een beetje verdrietig."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Begreep ook niet Wrm die geen basis speelde of opseminst 1 helft


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Wij klagen ook.+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Jammer dat hij niet bij gs speelt , zo’n speler hebben we nodig beetje dreigend en ervaring , voorzette geven , was egt blij dat hij wissel zat tegen gs , kon eerst niet geloven ,als kagawa vanaf minuut 1 had gespeeld had bjk mischien 1 kunne scoren juist zo’n speler miste ze waardoor de vm van gs steeds konden inschuiven


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

Kusura bakma Japon kardes. Bizde Necip gibi yildizlar varken, sana zaman gelmez.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

De reacties van de Gs fans hierboven zeggen genoeg..

Dat je deze man 75 min op de bank laat zitten en Necip 90 min op het veld laat staan, dan zijn we uitgepraat..

Wat ben je dan voor een idioot..


+: 1105
-: 10
R: 2795
Level 5

idioot of bewust verliezen? Je hoeft geen Guardiola te zijn om te begrijpen dat Necip niet de juiste keuze is. Dat is gewoon bewust met een handicap spelen.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Als die idioot van een Senol gewoon met hem op 10 en Ljajic links begon, waar ik normaal gesproken geen eens fan van ben, zouden we het 10x beter hebben gedaan.

Die nietsnut Necip kwam 100x mee in de aanval, daar heb je lekker veel aan, aan die lompe koe.

De scheids is een ander verhaal, maar Senol heeft ons eerder genekt dan wie dan ook. Niet de eerste keer dit seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen