Scheurtje in hamstring houdt Gökhan Gönül enige tijd aan de kant


aguj
Besiktas-trainer Senol Gunes kan de komende weken waarschijnlijk geen beroep doen op Gökhan Gönül.
De verdediger heeft namelijk in de wedstrijd tegen Galatasaray (2-0 verlies) een scheurtje in zijn rechterhamstring opgelopen. Dat meldt de club op de officiële website.
 
Maandagochtend onderging de verdediger van Besiktas een MRI-scan. Daaruit is gebleken dat een scheurtje in de hamstring de verdediger enkele weken aan de kant houdt.
 
İşte Beşiktaş'tan yapılan açıklama:
"Dün akşam oynanan maçta sakatlanan futbolcumuz Gökhan Gönül’ün yapılan ortopedik muayene ve Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR sonucuna göre; sağ uyluk arka adelesinde (Biceps) kısmi yırtık tespit edilmiştir.
 
Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 476
-: 0
R: 1676
Level 5

Mooizo. Hoop dat hij ook niet gaat spelen tegen Frankrijk over een maandje we hebben Zeki Celik al en Gokhan is al oud en versleten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen