“Besiktas heeft dankzij fouten van Şenol Güneş en scheidsrechter verloren van Galatasaray”


gultekinonay
Güntekin Onay, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de derby tussen Galatasaray en Besiktas.
“De eerste helft hebben beide ploegen geen voetbal gespeeld. Het spel lag telkens stil. Er waren veel overtredingen, lange ballen, fouten van de scheidsrechter en beide ploegen waren gestrest. Şenol Güneş heeft zijn elftal die de afgelopen 6 wedstrijden achter elkaar heeft gewonnen en die eenvoudig wist te scoren uit veranderd en Necip in de basis laten spelen die dit seizoen amper in de basis heeft gespeeld of speeltijd heeft gekregen. Doel van Şenol Güneş was om Galatasaray niet te laten spelen, maar Besiktas heeft hierdoor zelf ook niet kunnen spelen. Adem Ljajic werd linkshalf geplaatst, waardoor hij amper de bal kreeg en Mariano moest verdedigen. Na slecht spel en fout van de scheidsrechter heeft Galatasaray een heel eenvoudig doelpunt kunnen scoren. Galatasaray heeft tot op dat moment maar 1 keer op doel geschoten, Besiktas heeft 5 gele kaarten gekregen en Şenol Güneş heeft alleen maar de plaatsen van de spelers veranderd. Voor het tweede doelpunt lag Necip en Vida te slapen. De fout van scheidsrechter heeft natuurlijk een groot aandeel in de zege van Galatasaray, maar de fouten van Şenol Güneş hebben uiteindelijk bepaald dat Besiktas heeft verloren. Şenol Güneş heeft vorig jaar ook verloren van Galatasaray en toen werd Besiktas 4de. Nu hebben ze weer verloren van Galatasaray en worden ze hoogstwaarschijnlijk 3de. Waar is de Şenol Güneş die altijd pro voetbal was en zijn elftal altijd wil laten spelen om te winnen?”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 9266
-: 0
R: 13882
Level 6

We hebben nu 2 overwinningen met het Turkse elftal, maar het zal niet lang duren tot de Turkse voetballiefhebb ers over zijn bewind als bondscoach zullen gaan zeuren. Dit is niet de Senol Günes van voorheen. Dit is een angsthaas die alles aan de spelers over laat.


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Volledig met Guntekin Onay eens..

Hoe ongelooflijk het is hoe wij gisteren na 2 ingooien zulke goals tegen kregen, zo ongelooflijk was de basisopstelling van Besiktas.

Als je besluit in zo een finale met Necip als aanvoerder het hol van de leeuw te betreden dan ben je gewoon niet goed bij je hoofd.

Dit maakt de tegenstander meteen sterker..

Je zat onverwacht weer helemaal terug in de race, waarom ga je er dan niet vol voor en met al je beste spelers zoals Kagawa en Adriano maar ga je een onnatuurlijke tactiek die niet bij ons past hanteren met amateurs als Necip en Caner. Het ergste was dat hij in de rust niks deed.. Net als tegen Fener..

En dan wacht je tot de 75e minuut met Kagawa, haal je Dorukhan eruit ipv Necip en zet je onze hele camia voor schut..


Nee sorry, respect voor zijn prestaties maar Senol Gunes heeft ook heel veel belachelijke blunders gemaakt de laatste Jaren die ons 2 titels hebben gekost.. Helemaal genoeg van die vent+: 9266
-: 0
R: 13882
Level 6
+1

Sampiyonluk macina Necip-Dorukhan ile cikiyoruz aq. Dorukhan op 10, Ljajic op links, met wie moet Ljajic de combinaties aan gaan, wie gaat Burak assisteren in de zestien, wie gaat de bal meenemen naar voren? Pas na de 2-0 begonnen we eindelijk te voetballen en dan zie je dat je het GS moeilijk kunt maken. Muslera speelde een sterke wedstrijd, net als Karius overigens. Maar deze ploeg heeft genoeg kwaliteit om zo'n wedstrijd te domineren.


+: 449
-: 90
R: 925
Level 4
+2
H09

bir bok yapamadiniz ook al na de 2-0

1 schot van burak in 90 minuten

omegalul


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Tja Bona

Als je gewoon Kagawa, Adriano en zelfs de door jou gehate Quaresma in de basis liet starten ipv die amateurs Necip, Caner en Lens dan gaat de kwaliteit al 300% omhoog.


Nu stond Gs al 1-0 voor bij de aftrap. Denk maar na als de tegenstander al die spelers ziet langslopen bij het handenschudden met atiba als captain, dat is wel andere koek dan een amateur als Necip die bij mij in de 1e klasse zondag nog reserve zou staan.

Gs kon niet meer verliezen, zeker niet de oplichterij van Bulent Yildirim. Je had dan nog in de rust de plannen om kunnen gooien en je eigen spel spelen maar deze achterlijke laz besluit om met de zelfde 11 verder te gaan..


Echt een grap


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+2

Wat kan Senol doen aan domme spelers die eerst aan de scheidsrechter denken en dan pas aan de bal. Mirin gaat bij de eerste goal gewoon doodleuk naar de zijlijn lopen voor een inworp, terwijl de grensrechter al tijdig voor ons had geflagd.

Overigens typisch weer om geen enkele credit te geven aan je tegenstander. Het was 100% Senol en de scheids. Zielig.+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5

Daar kan Senol niks aan doen nee.. Maar hij zorgt voor een onherkenbare ploeg die heel anders moet spelen dan het gewend is..

En Mirin tja, amateuristisch. . Net als Necip en Caner.

Was jij als Gs li niet blij toen je onze opstelling zag? Juist ja


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+1

Klopt, het is grotendeels ook de schuld van Senol. Maar toen de wedstrijd nou eenmaal begonnen was waren er een hoop dingen te voorkomen die vrij weinig met Senol te maken hadden.


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Je hebt mijn analyse vast wel gelezen over gisteren.. Ik ben keihard over Senol en onze eigen spelers die 2 zulke goals incasseren.

Maar dat wil niet zeggen dat ze tot die 1-0 niet op schandalige wijze zijn getriggerd en uit hun concentratie gehaald door een scheidsrechter die duidelijk op de hand van Gs was..

Geen wonder dat jullie ploeg zich dan geen zorgen maakt.. Lens in een duel, sjach geel. Vida in een luchtduel, sjach geel om niks. Caner in een duel met huilende Feghouli, pats geel.. Als een cowboy was hij aan het schieten.. Necip verovert Keurig de bal en geeft Ljajic een kans alleen op Muslera, sjach Bulent fluit het onbegrijpelijk af..


Maar Luyindrama die Atiba een elleboog verkoopt fluit ie zelfs niet, Donk die Burak in zn gezich trapt niks, duidelijke corners en ingooien die hij de verkeerde kant op geeft..


En na de 2-0 gaat hij compenseren om een pleister te geven voor onze wonden..


Maar ondanks deze schandalige vertoning zie ik Senol als hoofdschuldige


+: 4819
-: 0
R: 3957
Level 5
+2

Er zijn altijd 2 kanten. Sommige kaarten waren hard inderdaad. De kans die Necip creëert (en Ljajic toch had verpest), was ook clean. Maar verder was er niet echt veel te klagen. Als jullie spelers dan al mentaal afbreken vind ik dat een grote zwakte van de ploeg.

En toen was Bülent inderdaad opeens veel meer voor jullie. Necip meerdere malen een 2e gele kaart bespaard bijvoorbeeld. Het regende ook vrije trappen richting onze kant. Penalty afgenomen (al was dat Cüneyt). Gewoon een slechte scheids. Niet meer, niet minder.+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Je kan slecht zijn maar dan is dat aan beide kanten..

Als je 45 min lang 1 kant op fluit is dat niet slecht, dan is dat partijdig..

Verklaring? Jullie warden genaaid in Fener derby, jullie bestuur gaat naar MHK wat in een democratie onacceptabel is, jullie huilen.. En de week daarop tegen Kayseri worden jullie al gecompenseerd en dit gaat zo maar door met gisteren weer als groot voorbeeld..

Kon ik maar een keer zeggen.. We hebben verloren, we waren niet goed.
Maar helaas moet de scheids altijd een cruciale rol hierin spelen want jullie waren ook niet goed.


+: 102
-: 0
R: 423
Level 3

Al was bjk met kagawa en quaresma begonnen dan hadden ze nog niet gered wat was die quaresma slecht


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5

Altijd beter dan Lens en Necip of niet?

Je ziet dat Quaresma, hhoe slecht hij ook is tenminste de bal bijhoudt en altijd 2 man bindt terwijl Lens alleen maar balverlies lijdt.. Daar heb je niks aan


+: 102
-: 0
R: 423
Level 3
+1

Jonge praat geen poep met je scheids dit en dat , sezon basinda hoorde ik je dit soort dingen niet zeggen toen gs benadeeld werd , maar het is gister gebleke dat het niet aan de scheids lag, al bij de eerste goal zaten jullie te zeike terwijl het gewoon een terechte goal was neymis was ingooi bjk , bjk staat hiervoor grote mond maar niet kunnen waarmaken , gs heeft jullie gisteren de mond gesnoerd is tijd om je bek over te houden vooral als je zo’n pot als gister neerzet, kudurun!!!!


+: 102
-: 0
R: 423
Level 3
+2

Bjk kartal neem je antidepressiva in wellicht zal het je helpen om de dag door te komen , je bent altijd zo zielig als bjk verliest het ligt aan iedereen behalve bjk , tam komiksin+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Als je dit zegt ben je of blind of mngool.

Ik schrijf echt meerdere malen dat het aan Senol Gunes ligt, heb je franse kwark in je ogen of zo?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen