“Besiktas heeft dankzij fouten van Şenol Güneş en scheidsrechter verloren van Galatasaray”


gultekinonay
Güntekin Onay, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de derby tussen Galatasaray en Besiktas.
“De eerste helft hebben beide ploegen geen voetbal gespeeld. Het spel lag telkens stil. Er waren veel overtredingen, lange ballen, fouten van de scheidsrechter en beide ploegen waren gestrest. Şenol Güneş heeft zijn elftal die de afgelopen 6 wedstrijden achter elkaar heeft gewonnen en die eenvoudig wist te scoren uit veranderd en Necip in de basis laten spelen die dit seizoen amper in de basis heeft gespeeld of speeltijd heeft gekregen. Doel van Şenol Güneş was om Galatasaray niet te laten spelen, maar Besiktas heeft hierdoor zelf ook niet kunnen spelen. Adem Ljajic werd linkshalf geplaatst, waardoor hij amper de bal kreeg en Mariano moest verdedigen. Na slecht spel en fout van de scheidsrechter heeft Galatasaray een heel eenvoudig doelpunt kunnen scoren. Galatasaray heeft tot op dat moment maar 1 keer op doel geschoten, Besiktas heeft 5 gele kaarten gekregen en Şenol Güneş heeft alleen maar de plaatsen van de spelers veranderd. Voor het tweede doelpunt lag Necip en Vida te slapen. De fout van scheidsrechter heeft natuurlijk een groot aandeel in de zege van Galatasaray, maar de fouten van Şenol Güneş hebben uiteindelijk bepaald dat Besiktas heeft verloren. Şenol Güneş heeft vorig jaar ook verloren van Galatasaray en toen werd Besiktas 4de. Nu hebben ze weer verloren van Galatasaray en worden ze hoogstwaarschijnlijk 3de. Waar is de Şenol Güneş die altijd pro voetbal was en zijn elftal altijd wil laten spelen om te winnen?”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

We hebben nu 2 overwinningen met het Turkse elftal, maar het zal niet lang duren tot de Turkse voetballiefhebb ers over zijn bewind als bondscoach zullen gaan zeuren. Dit is niet de Senol Günes van voorheen. Dit is een angsthaas die alles aan de spelers over laat.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5
+1

Volledig met Guntekin Onay eens..

Hoe ongelooflijk het is hoe wij gisteren na 2 ingooien zulke goals tegen kregen, zo ongelooflijk was de basisopstelling van Besiktas.

Als je besluit in zo een finale met Necip als aanvoerder het hol van de leeuw te betreden dan ben je gewoon niet goed bij je hoofd.

Dit maakt de tegenstander meteen sterker..

Je zat onverwacht weer helemaal terug in de race, waarom ga je er dan niet vol voor en met al je beste spelers zoals Kagawa en Adriano maar ga je een onnatuurlijke tactiek die niet bij ons past hanteren met amateurs als Necip en Caner. Het ergste was dat hij in de rust niks deed.. Net als tegen Fener..

En dan wacht je tot de 75e minuut met Kagawa, haal je Dorukhan eruit ipv Necip en zet je onze hele camia voor schut..


Nee sorry, respect voor zijn prestaties maar Senol Gunes heeft ook heel veel belachelijke blunders gemaakt de laatste Jaren die ons 2 titels hebben gekost.. Helemaal genoeg van die vent+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Sampiyonluk macina Necip-Dorukhan ile cikiyoruz aq. Dorukhan op 10, Ljajic op links, met wie moet Ljajic de combinaties aan gaan, wie gaat Burak assisteren in de zestien, wie gaat de bal meenemen naar voren? Pas na de 2-0 begonnen we eindelijk te voetballen en dan zie je dat je het GS moeilijk kunt maken. Muslera speelde een sterke wedstrijd, net als Karius overigens. Maar deze ploeg heeft genoeg kwaliteit om zo'n wedstrijd te domineren.


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5
+1

Tja Bona

Als je gewoon Kagawa, Adriano en zelfs de door jou gehate Quaresma in de basis liet starten ipv die amateurs Necip, Caner en Lens dan gaat de kwaliteit al 300% omhoog.


Nu stond Gs al 1-0 voor bij de aftrap. Denk maar na als de tegenstander al die spelers ziet langslopen bij het handenschudden met atiba als captain, dat is wel andere koek dan een amateur als Necip die bij mij in de 1e klasse zondag nog reserve zou staan.

Gs kon niet meer verliezen, zeker niet de oplichterij van Bulent Yildirim. Je had dan nog in de rust de plannen om kunnen gooien en je eigen spel spelen maar deze achterlijke laz besluit om met de zelfde 11 verder te gaan..


Echt een grap


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4

Al was bjk met kagawa en quaresma begonnen dan hadden ze nog niet gered wat was die quaresma slecht


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5

Altijd beter dan Lens en Necip of niet?

Je ziet dat Quaresma, hhoe slecht hij ook is tenminste de bal bijhoudt en altijd 2 man bindt terwijl Lens alleen maar balverlies lijdt.. Daar heb je niks aan+: 126
-: 0
R: 536
Level 4
+1

Jonge praat geen poep met je scheids dit en dat , sezon basinda hoorde ik je dit soort dingen niet zeggen toen gs benadeeld werd , maar het is gister gebleke dat het niet aan de scheids lag, al bij de eerste goal zaten jullie te zeike terwijl het gewoon een terechte goal was neymis was ingooi bjk , bjk staat hiervoor grote mond maar niet kunnen waarmaken , gs heeft jullie gisteren de mond gesnoerd is tijd om je bek over te houden vooral als je zo’n pot als gister neerzet, kudurun!!!!


+: 126
-: 0
R: 536
Level 4
+2

Bjk kartal neem je antidepressiva in wellicht zal het je helpen om de dag door te komen , je bent altijd zo zielig als bjk verliest het ligt aan iedereen behalve bjk , tam komiksin


+: 2525
-: 10
R: 7706
Level 5
+1

Als je dit zegt ben je of blind of mngool.

Ik schrijf echt meerdere malen dat het aan Senol Gunes ligt, heb je franse kwark in je ogen of zo?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen